|
Gozde kizariklik ve batma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2024 Saat 00:33 |
Sayın hocam selamlar.. 2019 nisan dogumlu erkek cocukta ozellikle tek gozde batma hissi olduğunu söylüyor ovusturmak istiyor oyle de olunca. Sol göz de tamamı değil sadece yine sol tarafta göz beyazinda ince kılcal damarlasma kızarma oluyor .surekli degil ama bazen oluyor kizariklik ama batma sıklikla oluyor.en son 3 yas civarı göz muayenesi yapılmıştı
Hiç bir sorun yoktu. Rahatlatmak için birsey kullanmam gerekirse ne önerirsiniz hocam . Arama kısmından baktim ama başlık olarak benzer bir konu bulamadım. :( ne kadar doğru bilmiyorum ama disk pamuğu çaya batirinca batmaya iyi geliyor sanki |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisayar, tablet veya Cep telefonu ile oyun oynarken gozlerini KIRPMADIGI icin olur!!
Aralarda, gozlerine suni gozyasi (Systane veya Refresh) damlatin.
|
|
![]() |
|
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam bu aralar fazla tv uzerinden youtube cizgifilm izlemeye basladi..REFRESH TEARS 0.5 oneriniz ile aldim 1 kez 1 er damla kullandim. Bitene kadar mi yoksa batma oldukca mi kullanmaliyim.
Hocam bir de kendim icin D vit ampul aldım bugün kullandım 2.yi 1 ay sonra mı kullanmam uygun olur.. Birkaç ay önce D COLEFOR 20.000 Kapsül 1 kutu kullanmıştım.ara ara da günlük 600 iu kullanıyordum. Şuanda da kullandığım bir multivitaminin içinde her 1 kapsulde 10.00 uq D VIT.mevcut. ama kendimi bildim bileli hep düşüktür D vit. sanıyorum ki bu küçük miktarlar ile ampul kullanmış olmam bir sakınca yaratmaz. Şimdiden teşekkürler sag olun var var olun hocam saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Batma oldukca kullanin.
Ampul harici BUTUN D vitamin ilaclarinda, gunluk ihtiyaci karsilayacak kadar D viamini vardir. Bir de bu miktar(400 veya 600 unite) Butun sut ve sut urunleri D vitamini takviyesi olan ABD ve benzeri ulkeler icindir! Turkiye gibi NADIR sut urunlerinde D vitamini olan gelismemis topluluklarda bu ozellik yoktur. Sizler gunluk ihtiyac icin, 2000 uniteyi gecmeyecek miktarlarda, (gunluk 1000 unite olabilir) kullanin. SAKIN bu konuda Turk doktorlara inanmayin, bu konuda hicbir bilgileri yoktur! Onlar kendi aralarinda "konsensus" ( ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2024 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
35 yaşında bayanım hocam 2018 yılında baktirmisim 13 çıkmış ozamanlar.
Hocam ozaman şuan 1 ampul kullandım 2.ampulu ne zaman alayım.yani genel olarak yazilariniza bakınca sene de 2 ampul ideal diye düşünebilir miyiz . Evet hocam burda aşırı bir korku var D VIT e karşı. Özellikle de ampullere
![]() Düzenleyen Yeltun - 08 Nis 2024 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamiyle yalana dayali inanc ve sonrasinda olumune INAT!!
Yapacak bir sey yok! Hic merak etmeyin, oyle bir gun gelecek ki, isin cilkini cikartip, herkese, her ay verecekler. Bu da zararli!! Ama ne gam!!! Konsensusda ne derlerse o!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Nis 2024 Saat 04:57 |
|
![]() |
|
Hocam düşünün ki 13 çıkmış değerim ve kimse bana ampul kullan dememiş durum o kadar vahim hep gunluk idame dozlarla arttırmaya çalışmışım ama tabiki nafile.sizi yazılarınızı okudukça aydinlaniyoruz, minnettarız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|