Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Antibiyotik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Antibiyotik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülgüzel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülgüzel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Antibiyotik
    Gönderim Zamanı: 12 Nis 2024 Saat 19:08
Kadir hocam iyi güler 15 aylik oğlum var 3 gündür geçmeyen ateşi vardı bayrama denk geldiğimiz için acile gittik acilde doktor boğazını kızarık gördü öksürüğü vardi burnu sarı renkte akmaya başlamıştı antibiyotik yazdı 3 gündür kullanıyorum dün biraz ishal gibiydi birseyler yedirdim geçti bugün daha olmadı antibiyotik kullanmak hiç istemedim ama şuan kullanıyorum siz ne yapmamı önerirsiniz klamoks bid verdi doktor yararlı bakterileri öldürüyor diye yazılar kafamı karıştırıyor hiç vermek istemiyorum ama vermek durumunda kaldım siz ne söylemek istersiniz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118765
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2024 Saat 19:32
   "acile gittik acilde doktor boğazını kızarık gördü"
Gormese sasardim!!! Bu sarlatanlarin, hic Grip teshis ettiklerini gordunuz mu??
Illaki; "Sahtekarligin 3 Safhasi" uygulanacak! 
Hemen kesin. 

YUZ BIN KERE ANLATTIM!!! 
Antibiyotik gerekirse; Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur!!! 
Yukarı Dön
Gülgüzel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülgüzel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2024 Saat 19:50
Kusura bakmayın hocam ben sizi yeni keşfettim oyuzden tekrar yaziyorum bi anda da kesilirse sonra tekrar eder diye korkuyorum yani öyle diyorlar şuan ateşi yok ama öksürüğü var geniz akıntısıyla birlikte 4 güne girdik hala ateşi devam etti oyuzden kullandim bırakınca nasıl geçecek peki gecer mi hocam dilinin üstüne beyazlık var yani sadece şuan  boğazı hirilti şekilde ses çıkarıyor 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2024 Saat 01:47
Onu soyleyenlerin Streptokoklar ile ilgili en ufak bir bilgileri bile yoktur! Kulaktan dolma sacmaliklari "bilgi"
zannederler. Yazilarimi okuyun. 

Yukarı Dön
Gülgüzel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülgüzel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 12:35
Hocam iyi günler 15 aylik 5 gün antibiyotik kullandık kullanma sonrası  antibiyotik dışarı nasıl atılır yararlı bakteriler ölmüş oluyormu geri gelmesi için ne yapmak gerekir 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 15:16
Antibiyotikler, dışarı atılmazlar! Parçalanıp yok olurlar! 
Yararlı bakterıler yok oldugunda; İSHAL olur!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.