|
Parmak ucu yürüme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Parmak ucu yürümeGönderim Zamanı: 13 Nis 2024 Saat 02:27 |
|
Hocam her gün size soru sormaya artık çekinir oldum ilk önce allah sizden razı olsun
Hocam kızım 29 aylık 20 gundur parmak ucunda yürüyor arada hatta çok fazla sıklasmaya başladı şu 5 6 gündür kızım ayağınla güzel yürü dediğimde hemen düzeltiyor ayağını .yürümeye başladığından bu güne kadar hiç parmak ucunda yurumemisti bunun sebebi sizce nedir İnternet'e bazı doktorların yazılarında parmak ucu yürüme otizm diyor hatta Hocam sosyal medyada soru cevap yapan çocuk doktorlqri bile hemen otizmle ilişkilendiriyor . Kızım konuşma gecikmesi de yaşadığı için endişelendim yine size yazmak istedim .sonradan parmak ucu yürümesi illa otizm mi olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2024 Saat 05:46 |
|
" bazı doktorların yazılarında parmak ucu yürüme otizm diyor"
Tabii ki, diyecekler. Bu sarlatanlar bu sekilde milleti korkutup, kendilerine "musteri" cikariyorlar! Sakin bu pustlara inanmayin. Dikkat edin, bu tip doktorlar, ne sorarsaniz sorun, mutlaka "felaket tellalligi" yaparlar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Nis 2024 Saat 05:47 |
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2024 Saat 00:18 |
|
Hocam benim oğlumda da var ama uyandığımda düzeltiyor diye ustelemedin hiç. Ana şunu anlamıyorum piyasadaki doktorların parmak ucunda yürümeyi otizmle neden bagdastiriyorlar ki?
Oğlum erken konuştu ama Cook fazla akıllı bir çocuk. Biraz takıntıları var. Kendine göre kuralları var. Herkese kolay kolay opturmez kolay kolay ısınmaz. Ama otizm ve parmak ucu yürümesi nasıl bağlantılı ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2024 Saat 02:22 |
|
Tabii ki, diyecekler. Bu sarlatanlar bu sekilde milleti korkutup, kendilerine "musteri" cikariyorlar!
Otizm'in tonla cok daha onemli bulgulari var, AMA bu sarlatanlar en az ve en onemsiz bulgulari boyle halkin gozunuze sokup, cikar saglamaya calisiyorlar!
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2024 Saat 02:29 |
|
Hocam instagramda bir çocuk doktoru bursa çocuk doktoru orhan cura adı soru cevap yapıyor ona sordum 29 aylık kızım konuşamıyor diye 2 buçuk yasinda ki çocuğun bül bül gibi şakıması lazım ilk önce çocuk psikoloğu sonra kreş sonra dil terapisti diye sıraladı bana kadir tugcu hocamız 4 yaşına kadar normal olduğunu söyledi dedim otizm açısından değerlendirilmesi lazım diyor gerçekten hocam sizi tanıyalı daha 20 gün oldu sizi tanımasaydım ben heralde cocugumu doktor doktor gezdirirdim zaten 29.ayina kadar belli belirsiz gereksiz ilaçlarla çocuğumu mahvetmisim ve hocam kızım soğuk algınlığı oldu demiştim baya öksürük burun akıntısı ates her şey vardi 5 gündür hiç ilaç kullanmadan şuan sadece yeşil burun akıntısı kaldı sizin sayenizde elime ates dusurucusune bile sürmedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2024 Saat 05:21 |
|
Okumaya devam edin. Bunlari foyalari ortaya ciktiginda, yenileri uyduruluyor!!
Her gun takip edin!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Nis 2024 Saat 05:22 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|