|
hızlı nefes |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
gkce64 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2024 Saat 07:10 |
|
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Grip!! AMA.... Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler.
Sakin Turk doktorlarinin Astim tanilarina inanmayin ve Astim ilaclarini kullanmayin. Hele hele, sakin Kortizon ( Cortair) kullanmayin. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun.
|
||
![]() |
||
gkce64 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tesekkur ederim hocam.cocuk bilhassa sabahlari hiriltili uyaniyor.ciģerden ses geliyor.karın kasları nefesten dolayı çok hareketli oluyor.kendisi de rahatsiz olunca ventolin nebul vermek zorunda kaldim.ventolini gunde 1 kez alinca rahat ediyor.cigerden gelen ses kesiliyor.sadece boyle durumlarda gunde 1 kez versem zarari olir mu. astim ataği boyle olur mu? burun akintisi oksuruk başka hiçbir şey yok.
Sizi 13 yıldır tanıyorum.,kizimi da sizin söylediklerinize harfiyen uyarak buyuttum.İyi ki varsınız hocam Düzenleyen gkce64 - 21 Nis 2024 Saat 11:03 |
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Gunde 1 defanin bir zarari olmaz.
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. Hocam tahlil sonuçlarını söylemeyi unutmuşum.TSH 0,35 doktor düşük, 1 ay sonra gelin tekrar bakalim dedi.1 ayı beklemeyip endokrine gidelim mi? Demir bağlama iyi ama demir(serum) 18. ben depoya bakarim ,depo dolu dedi.kan ilacı vermedi gercekten gerek yok mu? Birde bebekliğinden beri daha çok gece terlemesi var.vucut terden sonra kendi ısısına çok geç geliyor.buz gibi oluyor.hipotermi gibi.sorun olur mu? ne yapmamiz lazîm.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
1) T3 ve T4 degerleri nasil?
2) NIYE bakildi? 3) Dogdugunda bakilmamis mi? 4) Ben olsam, Gerek varsa; BASKA bir (hastane icinde OLMAYAN) ozel laboratuvarda; TSH, T3 ve T4 baktiririm.
|
||
![]() |
||
|
rutin kontrol olsun diye bakıldi.T 3 T 4 normal dedi.T 4 13.4
T3 ü göremedim sonuçta. bugun de sabaha kadar soğuk ter ve vücut ısısı çok düşük olunca endokrine gideyim diye düşündüm.vucut isisi şimdi bile 35.4. doğduğunda bakildi. TSH niye düşer. demir ilaci kullanalim mi peki Düzenleyen gkce64 - 22 Nis 2024 Saat 17:48 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Guvenilir bir OZEL laboratuvarda baktirip bana yazin.
Demir ne alaka?? Hgb:11.5g/dL ve ustu ise, sakin Turk doktor akli ile demir ilaci vermeyin. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|