|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2024 Saat 07:13 |
Merhaba hocam kizim 5 yasinda. Gecen sene krese gittigi icin geniz eti cok buyumustu bende bu snee krese yollamadim ama bu senede bayramda virus kapti. Bogazim agiryor dedi 1 gun ateslendi sicak tutarak hastaligi atlattik. Ama simdi ustunden bir hafta gecmesine ragmen gece yatarken hala tikaniyor.horluyor. Surekli yatagi tekmeliyor huzursuz bir uyki cekiyor surekli uyaniyor. Coldmix de yastigina damlatiyorum. Benim korkum esimi geniz eti ameliyati olmamaya zor ikna ettim. Ama bu cocuk seneye anaokuluna baslicak mecbur ve yine cok hasta olucak ve muhtemelen su an oldugu gibi rahatsiz yatacak. Ekstra yapabilecegim bir sey var mi öğrenmek istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Geniz eti", ET degildir!!! Lenf bezidir!
Cocuklarda kendi antikorlari olusuncaya kadar hastaliklarla Lenf bezleri mucadele ederler ve buyurler! Sakin ameliyat ettirmeyin. Siz hic fakir-fukara veya koylu cocuklarinda, "geniz eti problemi" gordunuz veya duydunuz mu??
|
|
![]() |
|
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam cok haklisiniz. Bayramda bademcigi sisen kizim o gunden beri hizursuz yatiyor. Sabah baya bir buz yedi aksam yatarken farkettim atesi falan yok ama sirt ustu yatarken 6 sn de bir nefes aliyor ve gogus kafesi yanlara dogru asiri genisleyip küçülüyor. Yani atesi olsa zature dicem . Ayni videolarda paylasilan zature nefes alis verisi.aacaba kizim neden boyle nefes alip veriyor .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyordur! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmedikleri icin, akliniza gelmemis olabilir.
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Nis 2024 Saat 09:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|