|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2024 Saat 21:07 |
Merhaba hocam Kızım 17 haziran 2022 doğumlu. Boyu 85 cm kilosu 9600 gr
Çok zayıf bir çocuk Doğduğunda 3305 gr 51 cm idi. Çok zayıf bir çocuk Ama çok hareketli ve neredeyse sadece anne sütü alıyor. Bunun dışında arada bisküvi tarzı atıştırmalıklar yiyor. Ne kadar uğraşsamda ek gıdaya bir türlü geçmedi. Bundan 5 gün önce akşam ateşlendi. Ateşi 38 ı geçmedi. Ateş sadece akşamları 2 gün oldu Ateş dışında bir hastalık belirtisi olmadı. Sadece idrarını yaparken biraz zorlanıyordu. Belki idrar yolu enfeksiyonu olmuştur diye doktora götürdüm. Kan ve idrarına bakıldı. Hocam sonuçları değerlendirebilir mısınız? Birde doktor baş çevresi çok küçük dedi nörolojiye yönlendirdi. Kızımın yaşıtlarına göre motor gelişimi vs herşeyi gayet iyi. Hocam ne yapmalıyım doğduğunda baş çevresi 35 cm idi şimdi 45 cm olmuş
Düzenleyen Fatos34 - 05 May 2024 Saat 21:27 |
|
![]() |
|
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/bvz5b7s
Hocam cevabınız için şimdiden teşekkürler Düzenleyen Fatos34 - 05 May 2024 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117462 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo eksik ama, 2cm boy fazlası var! Bunun da anlamı; normal yiyen (emen) ama cok hareketli olduğundan
kilo almayan bir bebek olduğudur! LYM% yüksek ve NEUT%düşük olması, Gripal bir enfeksiyon geçirdiğini gösterir. Baş cevresinı KENDİNİZ, terzi mezürü ıle en geniş cevresinden ölçüp bana yazın. Siz de düşük bulursanız, başının ön ve yan resimlerini gönderin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 May 2024 Saat 09:31 |
|
![]() |
|
Merhaba hocam dediğiniz şekilde baş çevresini ölçtüm 45 cm geldi. Fotoğrafları ekliyorum. Hocam birde eşimde bende minyonuz. İkimizinde kafası büyük değil hatta eşimin baya küçükde sayılır genetikte olabilir mi?
|
|
![]() |
|
https://ç
Düzenleyen Fatos34 - 07 May 2024 Saat 10:48 |
|
![]() |
|
Hocam d vitaminide düşük çıkmış dvit ampul vermeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117462 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafası NORMAL! Sakın Türk doktorlarının söyleyecekleri hiçbir şeye kanmayın.
D vitamini çok düşük. Şimdi 1 ampul Dvit3 içirin, 1 ay sonra tekrar içirin ve Eylül ayında tekrar D vitamini baktırıp bana yazın, bu miktarlarlar bile yetmeyebilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|