|
Mide yanması, reflü, kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teacher7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 01:59 |
Hocam merhaba arkadaşımın 16 yaşındaki kızının şikayetleri şu şekilde. "Çikolata, çiğ köfte , bulgur pilavı , kahve , bal , haşhaş , pekmez , yağlı ve baharatlı şeyler yiyince midem yanıyor . Mide ağrısı ise aç ve tokken de kramp girer gibi oluyor . Midemdeki yiyecekler ağzıma geliyor . Çok fazla geğirme var . Kabızlık da oluyor." Kan sonuçlarını da ekliyorum. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
teacher7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tahlillerle hastanın şikayetleri arasında en ufak bir ilgi bile YOK! Gereksiz yere yapılmış bir işlem.
Bildiğin; " Gastrit"... 1- Stres den uzak durcaka! 2- Famodin 40 tablet günde 1 tane alacak. (İlacın içini okuyun) 3- Saydığınız gıdaları şimdilik almasın. 4- Bunlarla bir rahatlama olmazsa; Safra kesesi hastalığı olabilir, onu göstermesi gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çocuk doktoru direkt çocuk gastrolojisine yönlendirmiş, mideye endoskopiyle bakılsın demiş. Ben de öncelikle sizin dediklerinizi yapmalarını söyledim. Endoskobiye şu an için gerek yok değil mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Endoskopi olmadan tuvalete bile gidemez bunlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|