|
Mamografi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turuncusever ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2024 Saat 09:15 |
Hocam öncelikle size sonsuz tesekkur ederim 5 yaşındaki kızımı bu kış sayenizde hep ilaçsız geçirttim.Allah razı olsun.sizin kıymetli bilgileriniz bizim çok önemli eger bu konuda da fikrinizi söylerseniz minettar olurum.42 yaşındayım gecen Kasım ayında mememde rutin el muaynem sırasında bir beze farkettim vede bir uzmana göründüm ultrason ve mamografi neticesinde korkulacak birşey olmadığını ve 6 ayda bir mamografi cekilmemi söylediler.gecen gün mamografinin bazı ülkelerde yasaklandığını meme kanseri riskini artırdığına dair bir yazı okudum sizin bu konudaki fikriniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasaklandığı filan yok. Mamografilerde vücudun aldığı şua (Röntgen ışını, radyoaktif ışın değildir)Akciğer
grafisinden azdır. Türkçe yazıları okumayın. Türkiye'de doktorlar, Röntgen şuasının kaynağı nedir, radyoaktif ışınlardan farkı nedir bilmezler.
|
|
![]() |
|
Turuncusever ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam yüreğinize. Saglık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|