|
3.hafta |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ata2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 17:56 |
Hocam geçen yazmıştım öksürük göğüste radyo cızırtı gibi ses dilde pas yok ateş ilk günler vardı artık yok sabah 4 te başlayan yarım saat süren öksürük ve en ufak hareketlere arkaarkaya öksürük aşırı halsizlik ve en çok mide bulantısı sürekli midesi bulanıyor 3.kilo verdi harcamanın çıkarmasına arada cikariyor ama mide bulantısı hep var hocam sürekli yatma isteği var..dra gitmeye korkuyoruz yatırirlar diye ne önerirsiniz burun akıntısı yok ..çok üzü. Sürdü endislendim
|
|
![]() |
|
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın ben cevap veriyorum ama ciğerine birşey kaçmış olabilir mi? Oğluma olmuştu da cızırtıli ses oluyor o zaman .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ateş varsa; antibiyotik gerekebilir.
|
|
![]() |
|
ata2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOCAM HİÇ ATEŞİ YOK HALSİZLİK MİDE BULANTISI İŞTAHSIZLIK VE ÖKSÜRÜK BAŞKA BİŞEY YOK 3 HAFTA SÜRDÜ DİYE ENDİŞELENDİM..HEP YATIYOR..DİLİNDE PASTA YOK...BOĞAZIN BİŞEY KAÇMA İHTİMALİ OLMAZ ÇÜNKÜ 12 YAŞINDA ..SÖYLERDİ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Virüslare bağlı öksürükler, hele ateşsiz başladılar ise baya uzun sürerler. Bir öenemleri yoktur.
Vücut; ihiyaç duyduğu sürece, öksürüğü devam ettirin. Öksürük, Türk doktorlarının zannettiği gibi, Zatürre veya Bronşit'e çevirmez. Bu durumlar verilen ilaçlar ile suni olarak yaratılır. Bak: "Sahtekarlığın 3 Safhası"
|
|
![]() |
|
Hocam tamam oksurugu hiriltiyi onemsemeyeyim..ama 2 haftada 5 kilo verdi istahsizlik halsizlik ogurme kusma var yemekten nefret etti cocuk 12 yas 69 kiloydu simdi 62.3 ve bu 2 haftada oldu..doktora gitmek istemiyorum zatennigneden cok korkuuor drlaarda simdi immunolojiye kdr gonderirler eminimki...bu 3 haftali, istahsizlik ani zayiflama ogurmeyi ciddiye almalimiyim ne oneririsiniz hocam
|
|
![]() |
|
Hocam birde kisa cumleler kuruyor hemen oksurmeye asliyir..astim falan gibi seyler yoktur dimi..nefes verirken hiriltisi var yoruluyor bilemedim...size video yollama sansimiz yokmu acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Astım hastası hızlı nefes almaz! Rahat nefes alır, sıkıntılı ve cızırtılı nefes verir.
Astımın; tasnif ve sınıflandırması ile ilgili iki şemayı inceleyın. Ateş olmaz. 2- Zatürre olduğunda, solunum sayısı;60 üstüne çıkar. Ateş vardır. 3- Bu kadar uzun sürmesi; bir Akciğer Röntgeni gerektirir. İkna edip bir doktora gösterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|