Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3.hafta
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

3.hafta

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3.hafta
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 17:56
Hocam geçen yazmıştım öksürük göğüste radyo cızırtı gibi ses dilde pas yok ateş ilk günler vardı artık yok sabah 4 te başlayan yarım saat süren öksürük ve en ufak hareketlere arkaarkaya öksürük aşırı halsizlik ve en çok mide bulantısı sürekli midesi bulanıyor 3.kilo verdi harcamanın çıkarmasına arada cikariyor ama mide bulantısı hep var hocam sürekli yatma isteği var..dra gitmeye korkuyoruz yatırirlar diye ne önerirsiniz burun akıntısı yok ..çok üzü. Sürdü endislendim
Yukarı Dön
Parolaben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Parolaben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 18:10
Kusura bakmayın ben cevap veriyorum ama ciğerine birşey kaçmış olabilir mi? Oğluma olmuştu da cızırtıli ses oluyor o zaman . 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 19:02
Ateş varsa; antibiyotik gerekebilir. 
Yukarı Dön
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 20:30
HOCAM HİÇ ATEŞİ YOK HALSİZLİK MİDE BULANTISI İŞTAHSIZLIK VE ÖKSÜRÜK BAŞKA BİŞEY YOK 3 HAFTA SÜRDÜ DİYE ENDİŞELENDİM..HEP YATIYOR..DİLİNDE PASTA YOK...BOĞAZIN BİŞEY KAÇMA İHTİMALİ OLMAZ ÇÜNKÜ 12 YAŞINDA ..SÖYLERDİ
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2024 Saat 00:23
Virüslare bağlı öksürükler, hele ateşsiz başladılar ise baya uzun sürerler. Bir öenemleri yoktur.
Vücut; ihiyaç duyduğu sürece, öksürüğü devam ettirin.
Öksürük, Türk doktorlarının zannettiği gibi, Zatürre veya Bronşit'e çevirmez.
Bu durumlar verilen ilaçlar ile suni olarak yaratılır. 
Bak: "Sahtekarlığın 3 Safhası"
Yukarı Dön
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2024 Saat 09:26
Hocam tamam oksurugu hiriltiyi onemsemeyeyim..ama 2 haftada 5 kilo verdi istahsizlik halsizlik ogurme kusma var yemekten nefret etti cocuk 12 yas 69 kiloydu simdi 62.3 ve bu 2 haftada oldu..doktora gitmek istemiyorum zatennigneden cok korkuuor drlaarda simdi immunolojiye kdr gonderirler eminimki...bu 3 haftali, istahsizlik ani zayiflama ogurmeyi  ciddiye almalimiyim ne oneririsiniz hocam
Yukarı Dön
ata2017 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ata2017 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2024 Saat 09:30
Hocam birde kisa cumleler kuruyor hemen oksurmeye   asliyir..astim falan gibi seyler yoktur dimi..nefes verirken hiriltisi var yoruluyor bilemedim...size video yollama sansimiz yokmu acaba
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2024 Saat 10:05
1- Astım hastası hızlı nefes almaz! Rahat nefes alır, sıkıntılı ve cızırtılı nefes verir. 
Astımın; tasnif ve sınıflandırması ile ilgili iki şemayı inceleyın. 
Ateş olmaz.
2- Zatürre olduğunda, solunum sayısı;60 üstüne çıkar. 
Ateş vardır. 
3- Bu kadar uzun sürmesi; bir Akciğer Röntgeni gerektirir. İkna edip bir doktora gösterin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.