|
Tüylenme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mmeryemakkaya
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmeryemakkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TüylenmeGönderim Zamanı: 03 Tem 2024 Saat 23:27 |
|
Kadir bey merhaba nasılsınız?
Kızım 7 yaşında 24 kg 128 cm boyunda Son 2 yıldır ter kokusu oluştuğunda size yazmıştım yediklerinden biri olabilir demiştiniz. Ter kokusu hala devam ediyor deodorant kullanıyorum.Bugün eve geldiğinde sol koltuk altım açıyor siyah bir kıl var orada dedi normal ışıkta bakınca birşey göremedim flaş ışık tuttum birkaç tane koyu renkli tüy gördüm,genital bölgesinde yok memelerinde büyüme yok. Koyu renkli tüyler normal bakınca görünmüyor ama flaş ışıkta dikkatli bakınca birkaç tane var. Tedirgin oldum acaba erken ergenlik olabilir mi? Yatmadan önce Koltuk altın hala açıyor mu diye sordum arada bir acıyor dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Tem 2024 Saat 10:07 |
|
Ergenlik ile alakası yok.
Ergenlik hormonları (kızlarda) sadece overlerden salgılanmaz. Böbrek üstü bezinin "Zona reticularis" tabakasından da sex hormonları salgılanır. Hiçbir önemi yoktur. Genellikle soya çekimdir ve esmer kızlarda daha fazla rastlanır. SAKIN bir yerlere götürmeyin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|