Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sahtekarlığıb 3 safhası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sahtekarlığıb 3 safhası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrtalexad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sahtekarlığıb 3 safhası
    Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 04:05
Hocam merhaba mayıs 2022 de grip oldum ve gripden sonra 2.5ay kuru öksürük geçmedi.Haziran 2022 de Eskişehir De Göğüs Hastalıkları Sefa Ulutürk şu ilaçları verdi; Aksef, levepront, aferin sinüs ve Nac600. Kullandım öksürük geçmeyince Şehir Hastanesi Fatih Ayyıldız'a gittim durumu anlattım o doktorun her öksürene antibiyotik yazıp yolluyor dedi ve bana Fludalt,onceair, ventolin, nazetin bu ilaçları 2022 Temmuz ayından 2023 Mayıs ayına kadar kullandırttı ve ben artık kendim bıraktım hiç bişeye etki etmiyordu ilk başta öksürük vardı sadece şimdi hırıltı göğüs ağrısı burun akıntısı burun tıkanıklığı diş sıkma daha Bi ton şey başladı.2024den beri hiç bişey kullanmıyorum 5 6 gn önce de bir ampül dvit içtim ama hiçbişey geçmiyor. Ben işi bırakmak zorunda kaldım normal hayatımı yaşayamıyorum evden çıkamıyorum psikolojim de bozuldu bu iş nasıl geçicek sıcak içecekler içiyorum 5 aydır hiç. Bişey  kullanmıyorumarda tuzlu su ve buhar yapıyorum ve sürekli Yürüyüş yapıyorum ama iyileşmiyor gerçekten bu iyileşmedikce psikolojim de bozuldu. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 09:46
Yazimi okuyunca, size uygulanan asagilik sahtekarligi anlamis olmalisiniz!!!
Evet; "Sahtekarligin 3 Safhasi" nin basari ile uygulanmasina bir tek Hastane safhasi eklenememis! Bunun da
sebebi erken uyanmis olmaniz! 
Kullandiginiz: Levopront,Aferin, NAC, Fludalt, OnceAir, Ventolin ve Nazetin etikeri sonucu bunlari cekiyorsunuz.
Sicak buhar ve ColdMix kullanin. Dokularda olusan yapisal degisiklikler gecene kadar cekeceksiniz. 
Bir de; nasil olsa mevsim musait, denize girin, 1 gunde duzelirsiniz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 May 2024 Saat 09:47
Yukarı Dön
mrtalexad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2024 Saat 04:39
Hocam dediğiniz gibi 2 aydır her gece cold mix damlatıyorum biraz daha iyiyim ama hala sol göğsümde ağrı ve hırıltı oluyor ne kadar daha bekliycem 7 ay oldu ilaçları keseli 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2024 Saat 09:03
Yatmadan önce; Sıcak buhar uygulayın. Ve arkasından kuvvetlice 5-6 kere öksürün. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.