|
Mukuslu kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Leyla kaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leyla kaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2024 Saat 15:14 |
Merhabalar kadir hocam. 4 aylık erkek bebegım var 3kilo600 gram doğdu boyu50cm normal doğum oldu. Şuan 7 kg boy 67cm anne sütü ile besleniyor. Sorum şu doğduğundan beri kakası mukuslu nedeni nedir acaba doktorumuzs sordum kılosu güzel alerjı değildir dedi açıkcası beni çok rahatsız edıyo nedeni nedir bu mukusun Bu ara'da bebeğim kakasını haftada bir yspıyo kakada hem mukus hem köpük ve parcacıklar var
. Önceden teşekkürler.
Düzenleyen Leyla kaya - 14 Tem 2024 Saat 15:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boy ve kilosu ilerde. Kaka şekli, aşırı yediği için. Önemli değil.
Yazılarımı (makale ve Forum) okuyun.
|
|
![]() |
|
Leyla kaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leyla kaya
Günaydın Hocam. Daha önce 4 aylık oğlumun kakasındaki mukusla ilgili bir soru sormuştum size. Kakası mukuslu kopuklu ve parçacıklı diye. Bu sabah da noktalar şeklinde kan gordum acaba neden kaynaklaniyo alerji ola bilirmi? Şuan ki kilosu 7kg boy67sm erkek bebek. Anne sütüyle besleniyo. Onuda söyliyim biz köyde oturuyoruz beslenmenin 100/90 ni süt urunleri. Acaba alerji durumumuz mu var bebeğim gayet uslu bi bebek uykularıda fena degil. Vücudunda da hiç bir döküntü felanda yok. Bu alerji konusu beni çok rahatsız ediyo hangi durumlarda bebekte kesin alerji var diye biliriz. Bilgi verirseniz çok minnettar olurum. Önceden teşekkürler🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok yediği için oluyor..
NOT: Bu soru HER GÜN SORULUR!! Lütfen itiraz ETMEYİN! Eski cevapları okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Tem 2024 Saat 11:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leyla kaya
Anladım hocam değerli zamanınızı ayırıp bize cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah binlerce kez razı olsun. Allah sizin gibi vatanını milletini seven bu şekilde hizmet veren doktorları başta siz olmak üzere başımızdan eksik etmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|