|
Tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selinylmz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 14:08 |
Merhaba kadir bey
Yaklaşık 1ay önce ailecek virüs bagırsak enfeksiyonu gecirdik gittiğim hastanede kan tahlili yapıldı wbc yüksek cıktıgı icin bactirim verdi onu kullandım 5 gün tahlillerimde cok yüksek anemi oldugumu söyledi tekrardan kan demir b12 bakmak istedi ben yaptırmadım arada halsizlik yaşıyorum ilac kullanmam gerekirmi tahlillere göre sizde görün istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verilen "Referans Aralılığı" erişkin erkekler içindir.
Kadın ve çocuklarda farklıdır. Cinsiyet ve yaş belirtilmeden böyle saçma sapan soru sorulursa, cevap bu kadar olur!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ağu 2024 Saat 15:07 |
|
![]() |
|
Selinylmz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Kusura bakmayın dikkat etmemişim kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2 ay etli gıdaları arttırak devam edin, 2 ayda düzelmezse, önce "Hemoglobin Elektroforezi" bakılır, Normal
gelirse, Demir tedavisi verilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Tamam Kadir bey cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|