|
Kaburga ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2024 Saat 12:34 |
Hocam 43 yaşında bayanım 2 gündür sağ koltuk altında kaburga kısmında ağrım var. Sağ tarafıma yatmama ve eğilmeme izin vermiyor. Bişey batıyormuş gibi ağrıyor.Düşme yada bir kaza hastalık geçirmedim birden başladı. Ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Geçirdiğiniz bir Gribe bağlı bazı virüslerin sebep olduğu "Pleurodynia" ağrısı.. 2-3 hafta sürebilir.
Ağrı kesici kullanabilirsiniz. 2- Sivilce tarzında hassas döküntüler varsa; Zona'dır.
|
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam grip geçirmedim. Sivilce de yok . Daha önceden kum dökme olayım olmuştu ama kaburga kısmında hiç ağrım olmamıştı. İlk defa böyle bir ağrım olduğu için tedirgin oldum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ağrı; daha alt kısımda, kaburganın bittiğ hizada olsa idi, "Safra kesesi" derdim.
Bu gibi yukarda olanlar Pleurodynia'dır. Bunun virusu, Grip arazları vermez.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Hocam benimde yasim 42. Benim sag arka kaburga bitiminde iki gündür cok olmayan ama varligini hissettiren kült bi agri var. Saframi dir?
Agri kesici iyi geliyor. Harekete bagli degil. Arada yok oluyor. Böbrek hizasinda sanki? Ama baska hicbir semptom yok. Bir kac ay once ultrasonla bakilmisti ic organlara. Ne olabilir? Kolayliklar dilerim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Böbrek taşı olabilir, bir "İdrar Tahlili" yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Hocam tahlilde bisey cikmadi. Zaten ultrasonla bakilali da 2 ay olmamistir. Agri surekli degil. Ama gun icinde hissettiriyor. Bazen bobrek hizasi bazen sag kurek kemiginde.. bazen kolda...
Kolayliklar dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Bazen bobrek hizasi bazen sag kurek kemiginde."
Bu şekil ağrı oldumu, "Safra kesesine " baktırın derim! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|