Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaburga ağrı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kaburga ağrı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 353
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kaburga ağrı
    Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2024 Saat 12:34
Hocam 43 yaşında bayanım 2 gündür sağ koltuk altında kaburga  kısmında ağrım var. Sağ tarafıma yatmama ve eğilmeme izin vermiyor. Bişey batıyormuş gibi ağrıyor.Düşme yada bir kaza hastalık geçirmedim birden başladı. Ne önerirsiniz. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2024 Saat 12:46
1- Geçirdiğiniz bir Gribe bağlı bazı virüslerin sebep olduğu "Pleurodynia" ağrısı.. 2-3 hafta sürebilir.
Ağrı kesici kullanabilirsiniz. 
2- Sivilce tarzında hassas döküntüler varsa; Zona'dır. 
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 353
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2024 Saat 14:37
Hocam grip geçirmedim. Sivilce de yok . Daha önceden kum dökme olayım olmuştu ama kaburga kısmında hiç ağrım olmamıştı. İlk defa böyle bir ağrım olduğu için tedirgin oldum. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2024 Saat 20:53
Ağrı; daha alt kısımda, kaburganın bittiğ hizada olsa idi, "Safra kesesi" derdim.
 Bu gibi yukarda olanlar Pleurodynia'dır. 
Bunun virusu, Grip arazları vermez. 
Yukarı Dön
tulayferiha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2024 Saat 23:05
Hocam benimde yasim 42. Benim sag arka kaburga bitiminde iki gündür cok olmayan ama varligini hissettiren kült bi agri var. Saframi dir?
Agri kesici iyi geliyor. Harekete bagli degil. Arada yok oluyor. Böbrek hizasinda sanki? Ama baska hicbir semptom yok.  Bir kac ay once ultrasonla bakilmisti ic organlara. Ne olabilir?
Kolayliklar dilerim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2024 Saat 08:47
Böbrek taşı olabilir, bir "İdrar Tahlili" yaptırıp bana yazın. 
Yukarı Dön
tulayferiha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tulayferiha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2024 Saat 17:22
Hocam tahlilde bisey cikmadi. Zaten ultrasonla bakilali da 2 ay olmamistir. Agri surekli degil. Ama gun icinde hissettiriyor.  Bazen bobrek hizasi bazen sag kurek kemiginde.. bazen kolda...
Kolayliklar dilerim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2024 Saat 20:31
  "Bazen bobrek hizasi bazen sag kurek kemiginde."

Bu şekil ağrı oldumu, "Safra kesesine " baktırın derim! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.