|
Solunum sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2024 Saat 23:02 |
Hocam kızım 4 yaşında ağzı açık ve horlayarak uyuma sebebi ile kbb gittik grafi çekildi ve %65 geniz eti denildi herhangi bir tedavi uygulanmadı operasyon gerekli değil zamanla küçülür dedi fakat aylardır kızımda gece uykuda nefes tutma var bir gece takip ettim not ettim bir gecede neredeyse 1 yada 2 saatde bir 7...8.. sn nefes tutup gırtlaktan ses gelerek ve sıçrayarak tekrar nefes almaya başlıyor ve 13 saate yakın uyumasına rağmen sürekli esneme var dr geniz eti kaynaklı kalitesiz uyuduğu için yorgunluk ve uyku hali normal dedi gerekirse geniz etini alalım dedi ama tavsiyem bekleyin küçülecek dedi Hocam bu geniz eti ve uykuda nefes tutmanın operasyonsuz bir tedavisi veya hafifletmek yöntemi yokmu çok korkuyorum solunum kesilecek diye cocukta perişan bende..lütfen bi çaresi bi tavsiyeniz varmı..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118926 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN geniz etini aldırmayın. Bu konu ile ilgili yazılarımı okuyun.
Geceleri başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|