|
Burunda sarı mukus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2024 Saat 16:06 |
Hocam selamlar..
Yas 35 cinsiyet kadin. Bir süredir grip semptomlarım vardı bogaz agrisi ve boyun yan tarafında dokununca hafif agrili lenf sismesi ve öksürük. Burun tıkanıklığı ve akıntısı yoktu sadece sabahları çok az oluyordu uyanınca. fakat bogaz ağrısına bağlı özellikle sağ kulakta hafif dolgunluk ve rahatsızlık hissi vardı biraz. Şuan sonlardayim çok az büyüdüğünü hissettiğim lenf bezi küçüldü bogaz ağrım yok hafif bir öksürük kaldı 1 2 kez gelen. Yutkununca sağ kulakta hava kabarcigi varmış gibi pit pit ses oluyor. Bugün hapsurduktan sonra burnumu silmek istedim ve peçeteyi burnuma doğru sokunca sarımsı bir renk fark ettim ilk defa böyle bir mukus gördüm kendimde. Burun akintim yok fakat hapsurunca yada temizlemek istediğimde böyle bir renk gördüm iltihap gibi birsey mi bu acaba.Diger burunda mukus rengi normal sağ burun bu şekilde. Ne yapmalıyım sayın hocam. Özür dileyerek fotoğraf ekliyorum https://hizliresim.com/mcs9k43
Düzenleyen Yeltun - 17 Ağu 2024 Saat 16:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastalığın sonuna gelmişsiniz.
Bir kaç gün başucunuza 2 damla ColdMİx damlatın.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nacizane fikrim benimde başıma geliyor.Kaynağı sinüsler olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|