|
Mide bulantisi istahsizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsrglc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2024 Saat 13:11 |
Hocam merhaba kizim 11.5 aylik sabah mide bulantisi basladi fiskirir tarzda kusuyor kahvalti yapmadi istahsizligi var oglen emzirdim uyuttum tekrar kustu uyurken uyandi. Ates huzursuzluk halsizlik ishal yok sadece kusuyor. Parka goturuyorum agzina tas falan atti birkac kez mikrop mu kapti acaba ya da Midesini usutmus olabilirmi üzüm cok seviyor 2 gundur de cok yedi direk dolaptan cikinca yedi soguk bi sekilde napalim hocam ne yedirelim kendi kendine gecer mi hastaneye goturmek istemiyorun antibiyotik yazarlar diye.
|
|
![]() |
|
Bsrglc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde 3 gundur agzinda asit kokusu gibi koku geliyordu reflu olmus olabilir mi . Yatarken kaşık mamasi yediriyordum 10 gun oldu baslayali mamaya reflu olmus olabilir mi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediği bir gıdadan mikrop kapmış!
"Mide üşütmesi" diye bir hastalık YOK! Eski Türk doktor uydurmalarından biri. Sakın ilaç vermeyin, ateş düşürmeyin... Kusarak zararlı maddeleri atacak. Arkadan ishal gelebilir. Kusma çok etkili olursa, ishal olmayabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|