|
D vitamini sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2024 Saat 16:49 |
Merhaba hocam. Büyük kızım 6 yaşında küçük kızım 5 yaşında Yılda bir defa icirdigim bir ampul d vitamini nereye gidiyor anlamıyorum hocam 1 yaşından beri veriyorum ikisine de yılda bir defa. Bugün yine tahlil yaptırdım 6 yaşındaki kızımın değeri 21 çıktı 5 yaşındaki kızımın değeri 30 çıktı
Artık ne yapabilirim hocam en az 50 olması için bana bir yol gösterir misiniz En son ikisine de 2023 yılı mayıs ayında icirmistim Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anormal dusuk D vitaminleri varmis demektir.
Tekrar 1 ay ara ile 2 'ser ampul Dvit3 icirin. Kirmadan once ampullari iyi calkalayin.
|
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Tekrardan merhaba hocam. Ben d.vit damlasını kendim eczaneden alarak 6 yaşındaki kızıma günde 20 damla 5 yaşındaki kızıma günde 15 damla 3 ay süreyle verdim. Bugün tahlil yaptırdım çok şükür 6 yaşındaki kızımın d vitamini sonucu 62 çıktı 5 yaşındaki kızımın 54 çıktı. Bu değerleri muhafaza etmek için kızlarına günde kaç damla olarak devam etmeliyim. Hocam ben bu ampulü verdiysem bile bir türlü düzgün yapamadığım için sanırım bir türlü yukselmemisti. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Günde 1000 ünite olacak gibi verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|