|
Perineum/Kaşıntı/Egzema/Mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yarenim1012 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yarenim1012
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2024 Saat 20:52 |
İyi akşamlar Hocam
Yaklaşık 6 yıldır Perineum bölgesinde aşırı şekilde kaşıntı, kaşıntı sonrası sulanma, sulanma sonrası yanma ve su degdiginde aşırı yanma ile seyreden bir sorunum var, birçok kez gerek cildiye, gerek üroloji ve dahiliye bölümlerine kontrol için gittim, Ancak verilen kortizonlu ilaçlar bir fayda saglamadi, yapma kremler ise 2 günlük bir rahatlama verdi ancak sonrası tekrarlama ile hala devam ediyor. ![]() Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen yarenim1012 - 12 Eyl 2024 Saat 20:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi durulanmamış külotlar yapabilir.
İyi durulayın ve hatta ütüleyin.
|
|
![]() |
|
yarenim1012 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yarenim1012
Hocam tüm çamaşırlarımı günlük değiştiriyorum pamuklu kullanıyorum hijyene gerekli özen göstermeme rağmen bu durum var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aşırı hijyen uyguluyorsanız, "mantar" yerleşmiş olabilir.
Nibulen krem, günde 2 defa sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|