|
Yetişkin için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2024 Saat 23:42 |
Hocam merhaba eşim 32 yaşında erkek, kaza sonucu omzunda kırık oldu. Omuz askısı kullanıyor. Bu şekilde bir kırık kendiliğinden düzelir mi? Yapmamız gereken başka bişeyler var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim branşım değil. Bir Ortopedist ile görüşün.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Tamamdır hocam sağolun bir de kendim için bir şey soracaktım, halsizlik ve iştah kaybı için doktora gitmiştim yaptığı testlerde ASO diye bir test 205 çıkmış hocam sınır 200 olarak görünüyor. Bu nedir hocam? Yaş 32 benimde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nemi dir??
Bir cins dolandırıcılık yöntemi! Olmayan hastalıkları varmış gibi tedavi edebilmek için uygulanan üçkağıtlatdan sadece biri! ASO:(Todd units) 2-5 yaş arası: 120-160 6-9 yaş arası: 240 altı 10-12 yaş arası: 320 altı Sizdeki değer normal! Ayrıca da; 30 yaş sonrası Streptokokların yan etkileri görülmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2024 Saat 13:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Sağolun Kadir hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|