|
Bel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlker17 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 04:11 |
Hocam merhaba 34yaşındayım kanepeyi kaldırırken belimi zorladım galiba ilk an bu karar ağrım yoktu ama şuan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum dönemiyorum zor yürüyorum( bel çukurunun en altından tutan bir ağrı ) ne yapmalıyım hocam
Düzenleyen İlker17 - 05 Eki 2024 Saat 04:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118871 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnşallah; kemik dokusu sinirlere baskı yapmıyordur. Seneler evvel, havaalanında karuselden bavulları
alırken belimi incitmiş idim, aylarca geçmedi en sonunda Röntgen altında, sinirlere enjeksiyon yapıldı! Şimdilik sıcak kompres ve ağrı kesiciler kullanın. 1-2 hafta da geçmezse, bir Fizik Tedavi doktoru görsün. Orada da iyileşme olmazsa, iğne gerekebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|