|
Geçmeyen hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kge ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2024 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 13:39 |
Hocam kızım 25 aylık, 15 gün önce size yazmıştım, iliadin damla ve cold mix kullanıyorum. Burun akıntısı hiç geçmedi ama daha iyi gibiydi. Dün gece itibariyle ateşi 38 derecede seyrediyor. Yürümek dahi istemiyor sanırım vücut ağrısı fazla. Kulağında daha önce görmediğim şekilde bir akıntı mevcut. Daha önce 1 kez havale geçirdiği için endişeliyim. İlaç kullanmaya başlamalımıyım?
|
|
![]() |
|
Kge ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2024 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba acile götürdüm, ağır bir otit geçirdiğini,kulak zarında delinme olduğunu ve kulak yolunun kapalı olduğunu söylediler. Klamoks 400 ve pedifen verdiler. Tavsiyenizi merak ediyorum ilaçları kullanmalımıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN o ilaçların hiçbirini kullanmayın!
Yazarlar kısmından; "Ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. SADECE;İliadin damla 5 gün kullanın. Anlattığım gibi uygulayın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak akıntısı için ne yapmalıyız peki hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece nemli bir kağıt mendil ile akanları silin. Sakın o kulağa bir şey damlatmayın.
İliadin ile Öztaki borusu çalışmaya başlayınca tamamı kendiliğinden düzelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|