|
Bağışıklık ve minnet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2024 Saat 14:19 |
Hocam 4 yaş erkek çocugum 21 kilo 110 cm sizle büyüttüm allah sizden razı olsun tek bir ilaç içmedi bu yaşa kadar hocam yasıtları hastanelerde yatarken bir köh öksürük sesi bir ateş hic gormedim ilaç hastane konusunda babamızla az kavgalarımız olmadı daha beter olcak görceksin gidelim şöyle böyle kazanan sayenizde hep bendim daima sizi okuyarak eşimde suan anlamıştır yasıtları torba dolusu ilaçlarla eve donuyorken oğlumuz hep ayakta atlatıyor iyi ki varsınız bu yıl oğlum okula basladi burun hep tıkalı balgam hep var hocam ama ayakta hep 5 aylık kardeşimiz var endişem o hocam kardeşimize geciriyor haliyle hasta oluyor ve kardeşimize serum fizyolojik hic fayda etmiyor fokur fokur burun hocam uyuyamıyor 1 iliadin kullanayım mı ben ikisiyle uykusuzluk cok yıpranıyorum 2 rahatlatması için calpol vereyim mi uykuya geçecegi zamanlarda kusura bakmayın hocam makalelerinizi hep okudum büyügünde hep kücügünde simdi sil baştan her şeyi unutmusum annelige dair yine aynı panik halleri hocam son olarak su hocam bagısıklık neden oluşmuyor okula gidende 2 hafta arayla hep eve tasıyor hastalıgı burun hep tıkanıyor eskiden hasta olurdu 1 2 ay olmazdi şimdi 2 haftada bir sürekli tekrarlayan döngü yıpranmadan dolayı okuldan alsam mı diye bile düşünüyorum hocam kücügünü 2 haftada bir hastalıktan korumak için balgamlar tam iyileşmeden gene hastalık ne yapacagımi şaşırdım ah hocam büyük oğlum hep derdi ki annemin internet doktoru var derdi herkese her derdimin çözümü yorumlarınız Allah razı olsun🤲🏻
Düzenleyen Glsrnglmzz - 15 Eki 2024 Saat 14:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bağışıklık, durup dururken gelişmez!! Aşı olmakla veya hastalık geçirmekle zamanla oluşur.
Bu yüzden her ateşlendiğinde antibiyotik alanlarda gelişemez. Yazılarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eki 2024 Saat 20:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|