Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenidoğan kaka rengi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yenidoğan kaka rengi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Duyguöğretmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Duyguöğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yenidoğan kaka rengi
    Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 21:04
Hocam iyi akşamlar 50 günlük bebeğim var , ortalama 2-3 haftadır kakası yeşil , ilk ay kilo alımı güzeldi .2. Ay kontrolüne daha gitmedik ama 47 günlükken tartışmıştı 700 gram civarı almıştı , bu  kaka rengi ciddi bir durum mu , sık sık emzirmeye çalışıyorum.  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118514
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 23:16
Aşırı beslenen bebeklerde kaka rengi; altın sarısından yeşile döner. Beslenme aralarını acın en az 4 saat 
ara olsun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2024 Saat 22:36
Yukarı Dön
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 186
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2024 Saat 00:02
Hocam kızım 35 aylik hep doğduğundan beri yesil kaka yapar hala da öyle kilosu bugün tartildik 15 kiloydu 3 4 ay önce 16 kilo olmuş ama yemek çok yemez sizi Nisan ayında tanıdım o zamana kadar devam sütü içti bebelac siz kutu süt verin dediniz şimdi de 6 aydır sabah akşam kutu süt içer bazen günü tek süt içerek bitirir işte tek derdimiz çok seçici hocam yemek konusunda 
Yukarı Dön
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 186
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2024 Saat 00:04
Boyuda 110 cm hocam ayak numarası da 27 gören hep şey diyor benim kızım 7 yasinda daha yeni 27 giyiyor diyo bazen üzülüyorum soya çekim olsa hocam öyle çok uzun boylu değiliz ailelerimiz çok uzun boylu değil ayak numarası 35 aylık kiz cocuguna gore büyük mu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2024 Saat 08:41
El insaf!! 4 yaş/3 aylık cesametinde!!
"soya çekim": Sizlerde onun gibi süt içse idiniz kısa kalmazdınız. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2024 Saat 08:41
Yukarı Dön
Duyguöğretmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Duyguöğretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2024 Saat 19:36
Hocam 4 saat beklesem göğsüm tıkanıyor. Hiperlaktasyon var ve haftada bir şişkinlik süt düğümlenmesi yaşıyorum , bunu nasıl aşabilirim , lesitin takviyesini duydum ama kadın doğum doktorum bilmediğini söyledi , ne yapacağım ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2024 Saat 22:38
Bırakın çocuk istediği kadarını emsin, ama 4 saatten önce vermemeye bakın 
VEYA kakaya kafanızı takmayın aynen devam edin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.