|
Bilgi almak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2024 Saat 19:38 |
Hocam merhaba bı ay önce sağ karaciğer de damar yumağı diye sol tarafima bakilmadi demiştim ....kanlar tekrarlandı ferritin 9 birilubun direkt 0.31...usg ye vakit var ama şöyle bı durum var 3 ay önce d vitamini 21 di iki ampul aldım şu an 39 hocam hiç bisekilde farkı kapatamiyorum bilginize ihtiyacm var
Yaşım 38 bayan
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() Yanıt Yaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gaita testi tahliller hep temiz buna rağmen bişey olma ihtimali varmı. Sıkıntım.devam.ediyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gördüğünüz gibi bırakın "zehirlenme olmasını", yeterli bile olmamış.
Görüyorsunuz değil mi, Türk doktorları D vitamini hakkında ne kadar da cahiller! Ferritin ve bilirubin'in en ufak bir önemleri yok. Sakın "Böbrek taşı" düşürüyor olmayasınız? İdrar tahlili yapılmadı ise, yaptırıp bana yazın. D vitamini eksik olanlarda böbrek taşı çok sık görülür. D vitamini 1 ampul alın ve Şubat ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
İdrar da temiz
Hocam d vitamini neden kapanmıyor olabilir farki Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 22 Eki 2024 Saat 20:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Açık çok fazla!! Anında kemiklere çöküyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam iyi akşamlar sizden başka ogrenicek kimsem yok o yüzden soruyorum yine fmf hastaları sadece çocuklar mi olur tahliiller temiz ama karın sol kadranı ağrısı devam ediyor tek taraflı mi olur fmf ağrısı tanı yöntemi varmıdır hastaneye gitmiyorum önce sizedanisayim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Öğlene kadar daha hissediyorum sonra hafifliyor ama hiç geçmiyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
FMF; her sabah ERKEN saatlerde olur, genellikle çocukluk çağında başlar. Güvenilir bir tahlili yoktur.
En kestirme yol; günde 1 defa Colchium tablet alın, ertesi gün ağrı kesilirse, FMF'dir, ilaca devam edersiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|