|
derin nefes |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gokben ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2024 Saat 23:12 |
hocam 4.5 yaş artıyor bu bir haftadır sürekli farkediyorum derin nefes çekiyor burnumu tıkalı diye kontrol ediyorum hayır değil hastada değil
genel durumda sorun yok öyle dudakta morarma çabuk yorulma böyle bişi yok sebebi ne olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafası bir şeylere bozuk olabilir.
Kıskançlık, kreş de problemler, aile içi problemler olabilir. Biraz konuşun.
|
|
![]() |
|
gokben ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam durum güncellemesi adına tekrar yazmak istedim kreşe giden bir çocuk değil ancak uykuda takip ediyorum normal nefes alıyor ancak uyandıktan bir süre sonra derin nefes alma ihtiyacı hissediyo ara ara bakıyorum ama genel durumunda sıkıntı yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kafası bir şeylere takıntılı!
- Yeni eve taşınma? - Sevdiği birisinin evden taşınma veya vefatı. - Kardeş kıskançlığı. - Aile içi problemler gibi...
|
|
![]() |
|
hocam evde tek kıskandığı kedi
onu ne zaman sevsem çok kıskanıyor hocam dediklerinizin dışında bir hastalığa bağlı olamaz değilmi kalp yada tiroid şurda 1 aydır çıktı bu uykuda nefesi güzel kontrol ediyorum
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Alt tarafı kedi demeyin benim kızım çiçeğimi severken kıskanır bana kötü kötü bakardı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Psikiyatriste görünün.
|
|
![]() |
|
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Sorunuzu görünce yazmak istedim. Benim oğlumun aynı şekilde sadece uyanikken olusan derin nefes cekmeleri vardı. Ben kalp doktoruna bile götürdüm. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Ama devam etti bir süre. Biz ustelemedik gormezden geldik artık. Zamanla kendiliginden geçti. Bizimki kardes ve kres ayni donemlere denk geldi. Sanirim hocamizin dediği gibi bunlar ‘canını’ sıktığı için yapiyormus.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|