|
Anormal kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2024 Saat 17:22 |
Hocam merhabalar 2013 Aralık doğumlu oğlumun yüksek olan değerleri beni korkuttu şu an yanımda değil ayrılık sürecindeyiz çok endişe ettim ve üzülüyorum psikolojik etkisi var mıdır
WBC: 14.36 HGB: 13.7 LYMPH: 13.6 MCHC: 36.1 NEUT#: 11.38 NEUT%: 78.9 PCT:0.42 PLT: 410 RBC: 4.74 Tam İdrar: 1.0001 Kan Üre(Bun): 7 Sodyum(Na): 135 CRP: 19.1 Kreatinin: 0.56 Demir: 11 TSH: 055 Bebekken böbrek büyümesi vardı sonra geçti dediler Ve 8 sene önce kızıl oldu İçim bebekliğinden beri sizinle rahat Belki saçma gelebilir ama yetişkinde nasıl üzüntü hastalık sebebi ise.bu sürece üzülüp böyle durum olabilir mi Doğduğundan beri hep bu değerlerde anormallik oluyordu ufak tefek ama bu kadar çoğunda ilk kez.Çok teşekkürler şimdiden...
Düzenleyen Muallime - 30 Eki 2024 Saat 17:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC: 11 yaş için üst sınır:13! Çok manidar bir yükseklik değil, ateşi hiç olmadı ise zaten hiç önemli değil.
Ateş varsa; antibiyotik gerekebilir.
Anemi:Yok yaşına uygun. Böbrek büyümesi: Bunu bazı hastaneler HER yeni doğan bebek için söylüyorlar!! İnşallah, bu zırvalıkla sizi epey dolandırmamışlardır!! İdrar dansitesinin bu kadar düşük olması, biraz şüpheli! Anormal miktarlarda su içmesi de varsa, Başka bir yerde tekrar baktırın. Yoksa uğraşmayın. |
|
![]() |
|
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam sizinle büyütüğüm için siz ne derseniz onu yaptım o yüzden dolandırılmadım İdrar için neye baktıralım hocam neden şüphelendiniz iyiki varsınız bu kadar anormal değerle çok korktum açıkcası sayenizde rahatladım şükür
Düzenleyen Muallime - 31 Eki 2024 Saat 08:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dansite 1000 olması biraz garip geldi!
|
|
![]() |
|
Neden hocam siz öyle deyince inanın korkuyorum ölçüm mü yanlış yoksa tehlikeli bir durum mu var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhtemelen yanlış. Hastalık olsa, şimdiye kadar kokusu çıkardı.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Eki 2024 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
İnşallah tek öyle olsun canım hocam çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|