|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2024 Saat 02:12 |
Kadir bey bes yaş erkek çocuk doktor ventolin verdi gece öksürüğü vardı uykusundn kaldıran bı öksürük iki gün ventolin şurubu kullandık fakat şuan dahada çok oksuruyor niye diye sordum normal dedi oksurmesi iyi dedi fakat aşırı öksürüyor konuşurken bile öksürüyor boğazı mafoldu bal limon. Vs veriyorum cold mix damlaticma iliadin sıktım burnu tıkandı finkirinca tıkalı olduğu belli fakat mukus çok yok ilk gün beyaz kopukluydu şuan yok ama tıkalı ne yapmalıyım kadır bey :/
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Türk doktoru!! Bunlar HER öksüren çocuğa ASTIM ilacı verirler!
Salaklığın bir ölçüsü yok! Yapacağınız ilk şey: 1- İlacı hemen kesin. 2- Öksürük nedeni ile asla Türk doktorlara gitmeyin, nasıl olsa tamamı bu doktor gibi Astım ilaçları ve kortizonlu spreyler verecekler! 3- Öksürük ile ilgili yazılarımı, "Sahtekarlıgın 3 safhası" yazımı ve "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" yazılarını öncelikle okuyun. |
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bıktım ya nerden gittim kendi kendi kendime hallediyordum çocuğu mafetim altı gibi ateşte başladı ballı su icirdimcocuk bı kalktı hızlı hızlı konuşuyor bı garipti çocuk hocam tamam okuyorum hemen
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 24 Kas 2024 Saat 09:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Garip davranışları(?) devam ediyorsa, bir "Kan Saymı" yaptırın.
Enfeksiyöz Mononükleoz denilen ve Ebstein Barr virüsünün yaptığı bir hastalık olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|