Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 24 Kas 2024 Saat 02:12
Kadir bey bes yaş erkek çocuk doktor ventolin verdi gece öksürüğü vardı uykusundn kaldıran bı öksürük iki gün ventolin şurubu kullandık fakat şuan dahada çok oksuruyor niye diye sordum normal dedi oksurmesi iyi dedi fakat aşırı öksürüyor konuşurken bile öksürüyor boğazı mafoldu bal limon. Vs veriyorum cold mix damlaticma iliadin sıktım burnu tıkandı finkirinca tıkalı olduğu belli fakat mukus çok yok ilk gün beyaz kopukluydu şuan yok ama tıkalı ne yapmalıyım kadır bey :/
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2024 Saat 09:21
Tipik Türk doktoru!! Bunlar HER öksüren çocuğa ASTIM ilacı verirler! 
Salaklığın bir ölçüsü yok! 
Yapacağınız ilk şey:
1- İlacı hemen kesin.
2- Öksürük nedeni ile asla Türk doktorlara gitmeyin, nasıl olsa tamamı bu doktor gibi Astım ilaçları ve 
kortizonlu spreyler verecekler! 
3- Öksürük ile ilgili yazılarımı, "Sahtekarlıgın 3 safhası" yazımı ve "Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim"
yazılarını öncelikle okuyun.

Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2024 Saat 09:48
Bıktım ya nerden gittim kendi kendi kendime hallediyordum çocuğu mafetim altı gibi ateşte başladı ballı su icirdimcocuk bı kalktı hızlı hızlı konuşuyor bı garipti çocuk  hocam tamam okuyorum hemen

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 24 Kas 2024 Saat 09:49
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2024 Saat 11:26
Garip davranışları(?) devam ediyorsa, bir "Kan Saymı" yaptırın.
Enfeksiyöz Mononükleoz denilen ve Ebstein Barr virüsünün yaptığı bir  hastalık olabilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.