|
6 hastalik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2024 Saat 11:42 |
Hocam sizi tanımadan önce 2 yaşındaki kızım ateşi çıktı özel hastaneye gittik Dr boğazı kızarık hemen antibiyotik başlayın dedi acil mudahele yaptı ateş düşürücü verdi siz benim yaptığımı evde yapmayın dedi( o telaşla sormadım ne verdiniz hala nerak ederim )sinirlendim çıktım Dr arkamdan sesleniyor gidince fitil kullanın çocuğa yazık ediyorsunuz diye ben kızımın kendi Dr aradım tahlil istedi sonuca göre 5.hastalik dedi antibiyotik kullanmayın dedi çocuk 3.gun kızamık gibi döktü şimdi ateş durumlarinda kızım genel durumu kötü değilse hiç müdahale etmiyorum....keşke sizi önce tanisaydim emzirirken sadece makarna patates yemezdim (kakada iğne ucu kadar kan vardı )stres altında ağlayarak sütü sagarak verdiğim günleri asla unutamıyorum....annemin sakinliği sayesinde kızım onun kucağında daha huzurluydu....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakın; bu "kakada kan" görülmesi konusu Türk doktorlarının en sevdiği dolandırıcılık yöntemidir.!!
Ciddi barsak kanaması nasıl ve na zaman olur! 1- Mutlaka öncesinde ağır seyreden bir hastalık olcak. 2- Çocuk aşırı miktarlarda yaşına uygun olmayan ilaçlar alıyor olacak. 3- Genel durumu bozuk olacak. 4- Meme emmesi azalacak. Hatta olmayacak. 5- Meme emenlerde; anne memesinde çatlak ve buna bağlı kanama olduğunda, bebeğin kakası katran siyahı renkte çıkar. 6- Kanama hiçbir zaman "toplu iğne " kadar olmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|