|
Bebeklerde hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2024 Saat 12:30 |
Hocam 3.5 aylık kızım , burun tıkanıklığı başladı serum fiz acıyoruz açtığımızda sarı sulu sümük çıkıyor .ama tam açılmıyor sürekli yutkunma tıkanma gibi oluyor .yutkunmalar yüzünden gece tam uyuyamadı. Gözünün biri sulu sürekli yaşlı .Bu sabahta ateşimiz var.kulak içi 37.4 ümgörünce yarım çay kaşığı calpol verdik , hastaneye gideceğiz . Başka ne yapabiliriz ? Size danışmak istedim
Düzenleyen Duyguöğretmen - 15 Ara 2024 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HASTANELERE GİTMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya; Astım ya da, Zatürre ( veyaZatürre başlangıcı gibi rezil bir teşhis) diyecekler! Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler! 1- 38 üstü ateş dir... 2- Ateşin bir zararı yoktur! Bu tamamen Türk doktorlar tarafından halkı korkutabilmek için söylenmiş bir yalandır! Ateş ve Havale ile ilgili yazılarımı okuyun. 40 seneden beri anlatıyorum. 3- Çocuğunuz, Grip geçiriyor. SAKIN Astım ilaçlarını, kortizonlu spreyleri, antibiyotikleri kullanmayın. Neyseki artık, eskiden bu doktorların yazdıkları Actifed, Sudafed gibi ilaçlar yasaklandı! 4- Farmakoloji'de Türk tipi "çay kaşığı" KULLANILAMAZ!! Nasıl kullanılsın ki?? Standartı yok! Dünya Farmakoloji literatüründe kullanılanve İngilizlerin kullandığı, "çay kaşığı", standarttır ve daima 5ml alır! Siz hangi kaşığın yarısını verdiniz? Eğer gittinizse, yapılanları(inşallah Röntgen çekmemişlerdir!!) ve ilaçları bana yazın. |
|
![]() |
|
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Hocam gittik faranjit teşhisi koydu.bogazları kızarık dedi . Nasatol sprey verdi
Enfluvir 12 mg ilaç yazdı , size danışmadan almak istemedim .kullanalım mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Enteresan!! Hem; "Farenjit" diyor, hem Grip ilaçları veriyor!"Farenjit" terimi, bakteriyel hastalıklarda
kullanılır. Enfluvir, İnfluenza virüslerinde kullanılan bir ilaç. Bebeklerde kullanımı ve doz ayarlaması zor. Her iki ilaç da baya pahalı ilaçlar, ben kullanmam.
Ama buna da şükür. En azından benim korktuğum ilaçları vermemiş. Nasotol, bildiğin Serum Fiz. İçine Xylitol denilen bir cins şeker koymuş ve kimbilir kaça satıyor. Her hangi bir Serum Fiz de aynı işi görür. Bugünden geriye giderek yazılarımı okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Hocam gece acile gittik tıkandı çok ağladı . Küçük olduğu için 3.5 aylık koktuk gittik acile
Tahlil yaptılar Kanda enfeksiyon var antibiyotik. Yazdılar .kullanalım mı size danışmak istedim (En son gece 23 te calpol verdik şimdiye kadar çıkmadı ateşi )
Düzenleyen Duyguöğretmen - 16 Ara 2024 Saat 09:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O bakan doktor, aptalın teki Veya süper şarlatan.
Kasten WBC(Lökosit) bakmamış!! 3 aylık bebekte, WBC:17 üstü ise antibiyotik gerekebilir. Türk doktorları bebeklerde WBC'nin normal değerlerini bilmezler. Salak oldukları için de CRP ile antibiyotik yazarlar. Dünya'da bunlar kadar ahmak doktor bulunamaz. Ne halt etmeye gidersinz ki!!! Sanki kuş kondurdular! Yazılarımı okumadığınız nasıl da belli. Okumadığınız sürece bu "Türk doktor rezilliklerinden" kurtulamazsınız. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2024 Saat 10:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|