|
Çiğnememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2024 Saat 11:52 |
Hocam 2 yaş kızım boy 87 kilo 12.100 gr. Hocam çiğneme durumumuzda hiçbir şekilde ilerleme yok. Hala dişlerini kullanmıyor ne yapabilirim acaba. Bu yüzden besleyicide yiyemiyor corba yogurt kahvaltı arasında gidip geliyorum. Ana yemeklerden vitamin alamaması üzüyor beni. Cubuk kraker veriyorum ısırıyor ama dilinin orda tutup eritince yutuyor yan dişlerle çiğnemiyor. Meyve hiç yemiyor tutup mesela.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jiklet verin!
Tabii, bunun için önce onu tuzağa düşürmeniz şart! Onun yanında kendiniz Jiklet çiğneyin, sizden görüp istesin.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Görüyor hocam ama ondan korkuyor vermeyi denemiştim. Hiç yanaşmadı. Bakınca hiç çiğnemeyen çocuk yok elbet çiğneyecek diyorum ama çok uzadı sanki ümitsiz oluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lahmacun deneyin! Bazı çocuklar, "kebapcı kültürüne" düşkün olurlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|