|
Pct |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Esi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: PctGönderim Zamanı: 26 Şub 2025 Saat 16:42 |
|
Doktor bey merhaba 8 yaşındaki kızım 1 hafta önce ateslendi
Crp 9.38 Lym 1.22 Mon 11.33 Aslında grip belirtileri vardı oksuruk ates burun akıntısı anca 6.gun hala ates olunca augmentin 400 8 gün kullandım. Pas ağzı kokusu yoktu İyileşmisti ancak 1 hafta sonra tekrar ateslendi. Ates düşünmedim kendi kendine düşüp çıkıyor tekrar ancak ates sirasinda hep başı ağrıyor başımın içinde yumruk atıyorlar sanki diyor bu yüzden yine kan tahlili yaptırdım Lym 26.28 Pct 0.33 Mchc 31.6 Mon 10.36 Doktor bey bu sefer azitro yazdı doktor ama kullanmak istemiyorum benim endisem bu baş ağrısı ve pct degeri menenjit olma ihtimali var mı azitroyu kullanmalimiyim sepsis riski oluşur mu Düzenleyen Esi - 26 Şub 2025 Saat 16:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2025 Saat 19:30 |
|
OKUYUN..
Hala cocuk doktorlarinin ne kadar sarlatan olduklarini ogrenememissiniz.
|
|
![]() |
|
Esi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2025 Saat 19:38 |
|
Doktor bey okudum okuyorum ama neden hastalik 1 hafta arayla tekrarladı antibiyotik kullandım diye mi simdi ben ne yapacağım azitroya başlamadım ama bu basbagrisi ates ve pct degeri beni korkutuyor
Biliyorum pas yok koku yok wbc degeri normal crp normal grip geçirse bile yinede crp artmazmiydi bu baş ağrısı ve ates neden var ozaman memenjit belirtileri nedir onu soyleseniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2025 Saat 19:50 |
|
Sabit Forum, 2.sayfada; "Atesli Hastaliklarin Degerlendirilmesi" tabolusunu inceleyin.
|
|
![]() |
|
Esi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2025 Saat 20:03 |
|
İnceledim doktor bey wbc yüksek olacak agizda pis koku olacak dilde pas olacak ve ense sertliği demişsiniz ense sertliği nasil oluyor hocam
Peki ya viral menenjit belirtileri de aynimidir Ben ozaman gripte anlattiklarini mi uygulayayim
Düzenleyen Esi - 26 Şub 2025 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2025 Saat 20:09 |
|
Cenesini dizine degdiremez.
Ellerini arkaya dayamadan oturamaz. 70'li yillardan beri bir tane bile Menenjit hastasi gormedim. Viral menenjitlerin bir tedavileri YOKTUR! Kendiliginden iyilesirler! Sadece destek tedavisi verilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|