|
D vitamini yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2025 Saat 10:00 |
Merhaba kadir bey 47 yaşındayım D vitaminim 17 nmol/L çıkmış 14 aralıkta 1 ampul içtim değerim tekrar normal seviyeye ulaştığı için 2 nisan tarihinde 1 ampul daha içtim bir doktora başka bir rahatsıLık içşn gitti ve d bitaminide bakılmış 15 nisanda testi yapıldı d vitamini 100 ng/ ml çıkış maksimum değer 80 ng/ ml olrak gösteriyoryor bu yükseklk yakın zamanda test yapılmasından mı kaynaklı normal seviyeye düşer mi herhangi bir zararı olur mu iyi günler diliyorum
Düzenleyen vinil - 16 Nis 2025 Saat 10:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalan!!
D vitamini için: İdeal sınırlar:50-100 arasıdır. Risk başlama sınırı: 150 üstüdür!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|