|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 16 Dakika önce Saat 20:15 |
Iyi akşamlar Kadir bey. 8 yaş erkek çocuk.sık sık grip oluyo. Daha 2 hafta önce de gripti. Size yazdim . Bugünde yine okşuruk ates olunca doktora götürüp bir strep A hızlı test ve kültur aldı birde kana baktı. Dili pembe zaten. Ateste 38 geçmedi. Halada 37_38 derece arasinda gidip geliyo.Hızlı testte negatif fakat wbc yüksek çıkınca sormak istedim. Sonucu ekliyorum. Yardimci olursanız sevinirim. Sağlıkli günler dilerim.
Düzenleyen 3 gonca - 9 Saat 7 Dakika önce Saat 21:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 üstü ateş dir!
Lökosit yüksek ama bunlara güven olmaz. Dili pembe ve ağzı pis kokmuyorsa, antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam affınıza sığınarak soruyorum. Eger wbc doğru ise antibiyotik kullanmaz isek bi sorun olur mu?
Bende arada kaldığim icin size sordum dil pembe ve ağzı kokmuyo. Herzamanki gibi balgamlı öksürük ve 30 ve 40 arası solunum sayısi var. Iyi akşamlar. Iyiki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|