|
Mide bulantısı kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 23 Dakika önce Saat 13:07 |
Kadir hocam oğlum 14 yaşında akşamdan beri karın ağrısı mide bulantısı sabaha kadar da 5-6 kez sustu artık kusacak bir şey de kalmadı midesinin bulantısı da geçmedi gaz çıkarıyor Demek ki bağırsak düğümlenmesi yok ağrı kesici falan vermedim sizden öğrendiklerimle herhangi bir ilaç kullanmadım babası doktora götürdü tomografi çekilecekmiş kan tahlili yapılacakmış serum takılacakmış bana göre Bunların Hepsi de gereksiz vücut mikrobu bir şekilde atacak su kaybı dolduğunu düşünmüyorum zaten su içebiliyor ama onu da kusuyordu su kaybolsa bile sizin dediğiniz soda ve vişne suyunu vermeyi düşünüyordum ishal de olursa eğer yapmam gereken farklı bir şey var mı hocam zaten ilaç verilirse de onları kullandırtmam mide bulantısı önerebileceğiniz bir ilaç var mı Çok teşekkür ederim hocam Ben sizin hakkınızı ödeyemem Allah bin kere razı olsun sizden çocuklarım sizin sayenizde büyütüyorum Allah uzun ömürler versin size sizi başımızdan eksik etmesin
|
|
![]() |
|
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlumda apandist cıktı tomıgrafide suan baska hastaneye sevk ettiler ameliyat için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkatli olun!!
Apandisit olduğunda; karın ağrısı esas bulgudur. Ağrı devamlıdır ve asla geldi-gitti ağrılar olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam henüz karar veremediler.agrı var bulantı var.dr bastırıyo agrıyo cektiği an agrımıyo tekrar degerlendirecekler rğitim arastırma hastanesindeyiz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esas; elini çektiğinde ağrı artarsa; apandisit demektir.
Gaz var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|