Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Deryayrnd Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 130
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryayrnd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti
    Gönderim Zamanı: 11 Saat 33 Dakika önce Saat 23:01
Merhabalar hocam. Geniz eti ile ilgili düşüncelerinizi biliyorum. Yazılarınızı okudum. Oglum 3 yaşında. 1 yaşındayken daha sizi tanımıyordum ve geniz eti ameliyatı olmuştu. Şimdi tekrar geniz eti sıkıntısı yaşıyor gibi belirtiler var hastalıkta yok. Ben sadece uyku sürecini bildigim, konuşurken uyurken gelen sesleri bildigim icin anlayabiliyorum. Coldmixte damlatıyorum ama genzinde bir hırıltı var ve tekrar çok huysuz bir çocuk oldu. Geniz etini rahatlatmada başka önerebileceginiz birşey var mı, şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120897
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 24 Dakika önce Saat 08:10
Bu yaşta normal. Zamanla düzelecek.
Her ateşlendiğinde antibiyotik kullananlarda bu süre daha uzun sürer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.