|
Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 32 Dakika önce Saat 12:01 |
Merhaba hocam 4.5 yaş ve 10 aylık iki oğluma kan tahlili yaptırdım. 4 yaş d vitamini 30 çıktı hgb 12. 10 aylik d vit 35 hgb 10 çıktı. 10 aylik ogluma Demir ilacı ve d vit damla kullanmali miyim? 4 yaşindaki ogluma dvit ampul mü vereyim? Sizden gorus almadan doktora sonuç gostermeye gitmek istemedim şimdiden tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Her ikisine de; Demir gerekmez. Anemileri YOK! Bu yaşlarda, Hgb:10 altına "anemi" denir.
2- Her ikisine de, bir ay ara ile 2'şer ampul Dvit3 içirin. Mayıs ayında birer tane, Haziran ayında gene birer tane. Eylül ayında tekrar D vitamini ölçümü yaptırıp, bana yazın. |
|
![]() |
|
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|