Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak kaşıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak kaşıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
vilvildan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vilvildan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak kaşıntısı
    Gönderim Zamanı: 6 Saat 25 Dakika önce Saat 13:13
Hocam iyi günler. İzninizle kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum. Yaklaşık 5 senedir kulak kasintim var. Dogum yaptıktan sonra lohusayken başlamıştı. Kulak burun boğaza gittim defalarca. Bir şey yok dediler en son gittigim doktor egzama dedi. Kulağım kaşınıyor kasiyinca da dış kulak iltihabi oluyor. Bu süreçte uc dört kez dis kulak iltihabi geçirdim. Antibiyotik kullandım. En son egzama diyen doktor advartan krem verdi. Onu sürünce bir süre iyi geliyor. Sonra yine devam ediyor. Kortizonlu krem olduğu için sürekli kullanmaya da çekiniyorum. Ne tavsiye edersiniz? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120927
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 34 Dakika önce Saat 16:04
Aşırı kulak temizliği yapılınca olur. Fazla elinizi sürmeyin, sadece görünen kirleri nemli pamuk ile silin. 
Hipokort merhem (kortizonu en az olan) günde 2 defa , 3gün kullanıp kesin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.