Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçları
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 22:13
Hocam merhaba bayan yaş 39 tahlil sonuçları resim gönderemedim refarans dışı olanları yazdım sadece
Tsh  0,132
Glikoz 113
Ferittin 4ng
Mch 23pg
Rbc 5,28
Mcv 71.4

İdrar bunlar da
Protein neg diğer
Eritrosit neg
Nitrit neg
Lökasit neg
Sansite 1,003

Yarın sonuçlara göre bana büyük ihtimalle ferritin için hap yazar ben dvt 3 ampül almak istiyorum şimdi bu değere göre ondan kaç tane alayım her ay mı kullanmalıyım şimdiden teşekkürler değerlendirmeniz benim için önemli şeker de var mı bir sıkıntı iyi akşamlar 
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 22:25
Hocam bende çoklu nodül var ve bununla ilgili bana hiç bir ilaç kullandırmıyorlar ne ilaç veriyorlar nede ameliyat önermiyorlar her sene benden  biyopsi için sıvı alıyorlar ama süreklide büyüme var bundan da çok rahatsızm sizin bir tavsiyeniz var mı biliyorum alanınız değil ama bilginiz varsa çok sevinirim aşırı saç dökülmem var bunlardan galiba 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117057
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 22:58
1- Hgb:11.5g/dL ve üstü ise, SAKIN Demir ilacı kullanmayın.
Türk doktorları anemi bile teşhis edemezler.
2- D vitamin seviyesi: 50-100 arası olması lazım. 
Türkiye'deki D vitamin Referans aralıklarına inanmayın.
3- "nodül"??? Nerede???  Ellediğinizde hareket ediyorlar mı? Birbirine yapışıklar mı? 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2025 Saat 22:59
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 23:07
Nodül boğaz da hocam çoklu nodül olarak geçiyor Endokrinoloji bölümüne her sene gitmem gerekiyormuş biyopsi için peki dvit 3 kullanayım mı siz her sene bir ampül öneriyorsunuz ama ben şimdi burdaki değere güvenmemem mi gerek 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117057
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:19
D vitamin değeri NEREDE?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.