|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 22:13 |
Hocam merhaba bayan yaş 39 tahlil sonuçları resim gönderemedim refarans dışı olanları yazdım sadece
Tsh 0,132 Glikoz 113 Ferittin 4ng Mch 23pg Rbc 5,28 Mcv 71.4 İdrar bunlar da Protein neg diğer Eritrosit neg Nitrit neg Lökasit neg Sansite 1,003 Yarın sonuçlara göre bana büyük ihtimalle ferritin için hap yazar ben dvt 3 ampül almak istiyorum şimdi bu değere göre ondan kaç tane alayım her ay mı kullanmalıyım şimdiden teşekkürler değerlendirmeniz benim için önemli şeker de var mı bir sıkıntı iyi akşamlar
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende çoklu nodül var ve bununla ilgili bana hiç bir ilaç kullandırmıyorlar ne ilaç veriyorlar nede ameliyat önermiyorlar her sene benden biyopsi için sıvı alıyorlar ama süreklide büyüme var bundan da çok rahatsızm sizin bir tavsiyeniz var mı biliyorum alanınız değil ama bilginiz varsa çok sevinirim aşırı saç dökülmem var bunlardan galiba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117057 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hgb:11.5g/dL ve üstü ise, SAKIN Demir ilacı kullanmayın.
Türk doktorları anemi bile teşhis edemezler. 2- D vitamin seviyesi: 50-100 arası olması lazım. Türkiye'deki D vitamin Referans aralıklarına inanmayın. 3- "nodül"??? Nerede??? Ellediğinizde hareket ediyorlar mı? Birbirine yapışıklar mı?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2025 Saat 22:59 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nodül boğaz da hocam çoklu nodül olarak geçiyor Endokrinoloji bölümüne her sene gitmem gerekiyormuş biyopsi için peki dvit 3 kullanayım mı siz her sene bir ampül öneriyorsunuz ama ben şimdi burdaki değere güvenmemem mi gerek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117057 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamin değeri NEREDE?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|