Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kadınlara dair
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kadınlara dair

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BeyzaY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeyzaY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadınlara dair
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2025 Saat 23:52

Merhaba Hocam,

Alanınız olmayan konuları dahi size güvendiğimiz için soruyoruz affola

1- Hocam güzellik merkezleri hatta doktor kliniklerinde dahi olan G5, Ems , Lenfdrenaj , Elektroterapi , Magic Forming kavitasyon gibi vücuda akım veren zayıflama amaçlı uygulamalar hakkında sağlıklı mı değil mi konusunda düşünceniz nedir?

2- Karın şişkinliği , hazım sorunu gaz şişkinlik gibi sorunları olan su işse şişen biri için 

A- En doğru meyve yeme zamanı nedir ( kimi kahvaltı sonrası hemen diyor kimi ara öğün )

B- Hocam bu konularda meşhur güvenilen ! Diye bir doktora gittim ve hatta detaylı tahlil bile olmadan  bana sibo , beyin sisi , hipotroidi , haşimato , geçirgen bağırsak gibi bi sürü hastalık teşhisi koydu ilaç kötü diyerek lügoller takviyelerle bir hezeyan süreç yaşadım … evet bazı gıdalara hassasiyetim var alerjik astımım var ama artık bu güven kayıpları ile size danışmak istedim hangi alanda bir doktora gideyim hatta kime nereye hangi kliniğe gideyim hocam  :(((    ve 

Güvenilir bir test merkezi nereye gideyim hocam ? 

3- Güneş kremleri için de farklı görüşler var artık şaştık kaldık..

Lekeli ve lekeye eğilimli kişiler için hocam ürün tavsiyesine kadar size sorsak yani alıp neyi kullansak 

Biz hatta hayatın her alanını size reçetelendirsek hocam cidden hangi alan olsa acaba Kadir Hoca ne der sorsak diyoruz , ne yiyor içiyor kısmına kadar çünkü artık sebze yemeye korkar ilaçlı mı değil mi nasıl yıkasak kısmına dek iyice korku yüklüyüz …

Sağolun varolun çokça teşekkürler sizden herkes adına yine ..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117057
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:55
1- Tamamı şarlatanlıktır! 
Kalıcı hiçbir etkileri yoktur. Yaptıkları; mumbo-jumbo işlemlerle dokulara masaj etkisi ile geçici olarak bazı
dokulardaki yağ dokusu vucudun farklı yerlerine kayıyor ve sonradan geri geliyorlar.
Zayıflama işi, bir "bilanço" işlemi gibidir. Geliri azaltıp, gideri arttıracaksınız. Kalori kaybetmeden zayıflma
OLMAZ! 
2- Tamamı zırva! 
   A- Ne zaman yerseniz yiyin, miktara bağlı olarak rahatsızlık duyarsınız. Az yiyin. Mide ağrısı oluyorsa,
Gastrit var demektir, günde 1 tane Famodin40 tablet alın. Hem gaz ve hazımsızlığa iyi gelir, hem açlık
duymazsınız.
   B- Bu AŞŞAĞILIK doktorlar, zamanında sürmelik Tentürdiyotlara bile laf ederek yasaklatmışlardı. 
       Günümüzde ise; bu aşşağılık süprüntü doktorlar Bir cins Tentürdiyotu "Lugol" diye içirtiyorlar!
       Bu şarlatanlara uyup da bu "lugol" saçmalığına kananlarda bir müddet sonra İyot fazlalıgı ve
       Hipertiroidi durumu oluşunca da, hasta tam "yolunacak kaz" misali tedavilere alınır.
       O konulan teşhislerin hiçbirine kanmayın.
       Şikayetleriniz NEDİR? Bana diğer doktorların koyduğu teşhisleri söylemeyin.
3- Güneş kremleri!!!
      a) Bütün aile için bir tane en düşük koruma faktörlü olanı alın. Öyle; yok "bebeğin kremi" yok 
         "babanın kremi" yok "annenin kremi" saçmalığına kanmayın. 
     b) Güneş kremlerine ilk 2 gün güvenmeyin, kremli olduğunuz halde şemsiye altında kalın. Sonra 
         açık güneşe çıkın..
     c) Gazete palavralarına kanmayın. Sebze ve meyvaları, annenizden bildiğiniz gibi yıkayın. Madem 
         yıkamak etkili değilmiş!!!! NİYE her yağmurdan sonra yeniden ilaç atıyorlarMIŞ??? 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 09:01
Yukarı Dön
BeyzaY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeyzaY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Saat 38 Dakika önce Saat 23:50
Hocam zayıflama konulu soru için çokça sağolun 1 kez düştüm o batağa kardeşim sizin sıkı takipçiniz o dese de ben size yine sormak istedim
tamamdır bu bilgi kulağıma küpe olsun.

Meyve konusunda da tamam hocam söylediğinizi yapacağım 

Hocam şu şikayetlerle gitmiştim işte bana o bir sürü teşhisi alakasızca koydukları ama tüm takviye ne varsa attım kullanmadım
kardeşimin sizden edindiği bilgileri bile reçete gibi yaptım diyebilirim 
Ama genel olarak toza alerjim var akar bazı kokular ( çamaşır suyu olurda kullansam direk tıkar) sonra polen
 vs hapşırık güneşte vs gözler akar ,
bazı yiyeceklerden sonra aşırı şişkinlik gaz hazımsızlık ve geniz akıntısı olması ve alerjik astım ama bunu sizden tavsiye ile baya rahatladım dediğinizi yapıyorum

3- Kremler için tamamdır bu yöntemi yapacağım , yıkama konusu da tamam hocam
Herşey için sağolun ... varolun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.