|
Ergenlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2025 Saat 01:08 |
Sevgili hocam merhaba
Alara 22 aylıkken başladığımız geniz eti ameliyatı olmama maceramız sizinle sekizinci senemize girdi. Çok şükür sizinle büyüdü. İlaçsız ve sağlıklı 2015 nisan Doğumlu Bu ay göğüs uçları belirginleşmeye başladı Erken ergenlik yazılarınızın hepsini okudum Şimdi bir doktora götürsem kemik ölçümleri bilmem neler yapılacak Danışmak istedim Herhangi bir başka belirti yok (Kıllanma veya adet gibi) Ne yapmalıyım? Sevgiler saygılar Tekrar muayene için İstanbul’a gelişinizi bekliyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" 22 aylık iken" geniz eti ameliyatı mı??? Pes doğrusu!
SAKIN o sözüm ona; "erken ergenlik" düşüncesi ile doktorlar gitmeyin. Anormal bir durum YOK! Olan-biten normal. Ben Nisan ayından beri İstanbul'dayım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|