|
D vitamini seviyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 18:52 |
Kadir hocam merhabalar. 12 yaşında ikiz kızlarım var. Her gün 600 ml süt ve süt ürünü, bir köfte kadar et yiyorlar.11 Şubat'ta d vitamin seviyeleri 22.6 ve 26.6 çıkmıştı. Dediğiniz gibi 1 ay ara ile ikişer tane dvit ampul içirdim. Bugün kan verdiler. D vitamin seviyeleri sırayla 26.4 ve 28.7 seviyesine ancak çıkmış. Nasıl bir yol izleyelim? Tekrar ampul icireyim mi? Temmuz ve ağustos arası 10 günlüğüne deniz kıyısına gideceğiz. Ama yeterli olmaz sanki. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Hocam bir de deri mantarı vardı bende. Yazdım dün detaylı ama görmediniz sanırım.. 43 yaşında kadınım.Onerdiginiz kremi( trosyd) kullanıyorum ama çok hızlı bitiyor. Doktorlar da yazmıyor. Daha uzun süre gidecek bir krem veya hap tavsiyeniz olur mu yoksa sadece bu kremi kullanmaya devam edeyim mi? Siz ne derseniz o..Lekelerim halen var. 17. Gün oldu kremi kullanali. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen amara - Dün Saat 18:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulabilirseniz; (Eski usul) Tentürdiyot bulun ve 1 defa sürün.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim. Peki kızlarımın d vitamin seviyesi için ne yapayım. Yeniden ampul icireyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gene 1 ay ara ile 2 ampul içsinler. Ekim ayından sonra tekrar ölçtürüp bana iletin.
Denizde mümkün olduğunca AZ "Güneş kremi" sürsünler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 20:36 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdır Kadir hocam. Öyle yapayım hemen.Allah bin defa razı olsun sizden
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|