|
Geçmeyen kabız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:29 |
Hocam merhaba biraz uzun olcak ama kusura bakmayın. kızım 24 aylık. 17 aydan itibaren bir kabız sorunu başladı.17 aylıkken emziriyordum. 18 aylıkta emmeyi bıraktık.Aslında şöyle günde 1 kere kaka yapar bazen 2 günde bir. Bu nedenle danıştığım doktor günlük kaka yapıyosa buna kabız diyemeyiz demişti ama sorun şu ki. Ter içinde kalıyor yapmak için 10-15 dakika uğraşıyor. Keçi boku tarzında da değil yetişkin bir bireyin avcu kadar kakyı bir kerede çıkarmaya çalışıyor. Çocuk artık bezden nefret etti. Alt değiştirmemi istemiyor. dulcosoft fayda etmiyor. Gastroenterolojiye götürdüm 1 ay sabah akşam dupalac vermemi istedi. Bu bana çok fazla geldi eczanı bile bunun hiç mantıklı olmadığını söyledi. Çünkü kaka yapmak için ilaca ihtiyaç duymaz mıydı hocam bünyesi alışırdı. Böyle bir problemimiz var. Şahsım adıma bu sorun benim psikolojimi bozuyor artık. Makatı çatlayacak diye korkuyorum, acıyor diyor.Yedikleri şeyler sabit seçici bir çocuk bir gün kabızsa bir gün normal kalkabiliyo sebebi bir türlü çözemedim. Yani bugün bunu yedi kesin bu yaptı diyemiyorum. Hep aynı şeyleri yiyor. çünkü. Yediğimiz tek sıkıntılı şey çikolata. Bir de yumurta sabah yer akşamda istiyor yer. Tereyağında pişmiş şekilde. Ama yumurtayı 6.aydan beri tüketiyor. Yeniden gastroentoloji randevusu aldım daha kapsamlı bir hastanede. Bana ne tavsiye edersinzi hocam. Hangi testleri yaptırayım ya da ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun. Bu haldeyken tuvalet eğitiminede başlamak istemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN uğraşmayın, canınıza okurlar! Ne endoskopi kalır ne Biopsi kalır yapılmadık!!
Pireinç, Patates,Muz ve Elma vermeyin. Yağ ve şeker oranlarını arttırın. Armut, İncir, Kayısı (kuruları da olur) verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|