|
Gece terlemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 15 Dakika önce Saat 09:15 |
Hocam tek bademcik büyüklüğü tek taraf lenf be büyüklüğü 1.5 senedir var her yazınızı okudum bu konu ile alakalı ara aea enfeksşyon oluyor sonra geçiyor ateş o zaman oluyor kilo kaybı yok fakat oğlum 2019 lu gece uykuya geçtikten sonraki ilk saatlerde ensesi ve sırtın üst kısmı boyun gibi terliyor atleti ama alt taraf kuru ön kuru d vitamini 6 ayda bir ampul kullandım korkulacak bir terleme olabilirmi büyün lenf bezi büyüklüğünde terleme diğer kötü belirti olunca insan bi tedirgin oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı şekilde Türk doktorlarının etkisi altında kalmışsınız.
Yazılarımı okuyun. D vitamin eksikliğine bağlı terleme olabilir. D vitamini ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Geçen ay ölçülmüştü hocam 50 idi geniz eti büyük muhtemelen arada horlama gıcık gibi hafif öksürük oluyor oda yapabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
50; yeterli. Bundan sonra her sene aynı aylarda 1 tane Dvit3 ampul içsin.
Bazı griplerde de terleme olabilir, önemli değildir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Tamamdır hocam teşekkür ederiz insan korkuyla yaşıyor zaten lenf bezi skandalı ülkemizde büyük korkuta korkuta bu hal olduk ev haliylw çok sıcak 27 28 derece oluyor akşam üstünü örtmüyorum ama sırtı teryince her belirtiyi lenf bezine bağlıyoruz işte teşekkür ederiz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türk doktorları; aynen "Dağ başı haydutları gibi korkutarak para kazanırlar!"
Biri silah ile öbürü sağlık ile korkutarak sizi soyarlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|