|
Açlık glukoz değeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 24 Dakika önce Saat 11:21 |
Hocam merhaba,
Oğlum 5,5yaşında 21 kg 117,5 cm Dün gece boyunca yaklaşık 5 kez kusunca ve halsizlik olunca hastaneye gittik. Sanırım yediği bişey dokunmuş fakat kan tahlilinde glukoz açlık değeri 105 çıkmış. Bu tahlili yaptırmadan 1 saat önce kadar sadece 1 kaşık, pirinçli yoğurt çorbası yemişti. Acaba bu etki etmiş olabilir mi sevgili hocam neden referans dışında çıkmış olabilir? Sonuçların tamamını paylaşıyorum, Düzenleyen Ercan52 - 14 Saat 22 Dakika önce Saat 11:23 |
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz önce çok ağır kokulu su gibi yeşil kaka yaptı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii ki etkilenir!
Yazılarımı hiç mi okumadınız? Bu durumlarda "kendiniz halledin" diye devamlı söylüyorum! Ne bu tahlile gerek vardı, ne de doktorun görmesine! Hiçbir şey yapmayın. Kendiliğinden daha çabuk düzelir. |
|
![]() |
|
Sevgili hocam, çok ağır kokulu yeşil ishal su gibi yaptı. Bu normak mi neden böyle oluyor
|
|
![]() |
|
Bişeymi dokundu acaba baya da halsiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikroplu bir gıda yemiş.
|
|
![]() |
|
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Ateşide 38,5 a dayandı :(
|
|
![]() |
|
Bugün gittiğimiz doktora ateşini söyledim, mutlaka kaka testi yaptırın hangi mikrop olduğunu bize test gösterecektir demiş.
Şu an ateşi var çocuğun ve halsiz. Kusma durdu İshal bugün sadece bir kez yeşil yaptı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|