|
Mastit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Saat 60 Dakika önce Saat 01:31 |
Hocam 34 yaşındayım 90 kiloyum. 12 gün önce doğum yaptım cs. Bugün akşam 8 gibi sağ mememde bi ağrı farkettim. Zaten semsert olmuş meme. Evde klamoks 1000mg vardı hemen attım ama saat 01:30 oldu ateşim hala 39,7. Titremiştim bi iki saat önce sarıp sarmalamıştım kendimi
Hastaneye gitmeli miyim? Bebeğim çok küçük bırakmak istemiyorum evde, mama verilmesini istemiyorum. Ateş için parol alayım mı? Ya da daha hızlı iyileşme yolu var mıdır? Teşekkürler
Düzenleyen aabut - 12 Saat 60 Dakika önce Saat 01:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mastit oluşmuş! Antibiyotiğe devam edin (en az 5 gün)
Emzirmeye de devam edin. Çok rahatsız olursanız, Parol kullanın. Her meme verdikten SONRA, meme uçlarını silmeniz ve süt bulaşığını gidermeniz gerekirdi. Türk doktorlarının tavsiye ettikleri gibi ÖNCE DEĞİL, SONRA MEMEYİ SİLİN!!! Orada kalan süt artıkları bakteri üremesine ve bu durumun oluşmasına sebep olurlar. Sakın meme vermeden önce memeyi silmeyin. Meme derisinin kurumasına ve çatlamasına sebep olursunuz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 24 Dakika önce Saat 09:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|