|
Kızımın gelişimi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervenurnes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mervenurnes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2025 Saat 15:30 |
Merhaba hocam; Kızım şu an 24 aylık, 8.8 kg, 84 cm boy. Tek arterden dolayı 2450 kg doğdu, konjenital katarakt mevcut 3 haftalıkken gözden operasyon geçirdi. İlk aylarda kilo alımı çok iyiydi sonra reflü oldu o nedenle kilo alımı azaldı. Biraz iştahsız bir çocuk. Önerdiğiniz üzere Kırmızı etli kıymalı sütlü öğünler hazırlıyorum aralarda kuruyemiş meyve yediriyorum. Kan tahlili sonuçlarını ekliyorum değerlendirebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok artık!!! 2 yaş çocuk için, Hgb: 10.5-13.0g/dl aralığındadır.
13.5-15.5g/dL aralık, erişkin erkekler için geçerlidir. Bu laboratuvarı uyarın. ADAM GİBİ iş yapsınlar!! Anemi:YOK! Rahat olun. D vitamini düşük. Günde1000 ünite olacak gibi D vitamini verin. Gerisi normal. Puşt laboratuvar hep erişkin referans aralıklarını vermiş.
|
|
![]() |
|
Mervenurnes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mervenurnes
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Yaş boy kilo olarak değerlendirmeniz nedir hocam
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam iyi günler kaç yaş üzeri için devit ampul öneriyorsunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyu iyi de, kilo baya eksik. 3 Kilo eksiği var.
Günde en az 600ml süt/sütlü gıda aldığından emin olun.Bu yaşta, bu kadar eksikde damla kullanın.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam 1 yaş sonrası onerinizle hep ampul kullandık . Değerler yaklaşık böyleydi. Kafam karıştı benim ,yanlış mı anladım ben acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onu bilmiyorum. Her soru soranı hatırlamam imkansız.
Gene 1 ampul verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|