|
Streptokok |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayseurl
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Ağu 2025 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: StreptokokGönderim Zamanı: 12 Ağu 2025 Saat 20:48 |
Merhaba hocam benim 7 buçuk yaşında otizmli bir oğlum var. Kreşe gidiyor şuan 1. gün iştahsızlık vardı. 2. Gün aile hekimine götürdük sabah boğazda kızarıklık vs yok dedi ve gönderdi akşam iştahsızlık ve yemek yerken ağlaması ve ışıkla bakarken ayağının üstünde küçük minik kızarıklık görünce ben acile götürdüm oradaki doktor ise boğazı çok kızarmış kızaıklıklar ise ateşten deyip antibiyotik amoklavin verdi. Bugün 3.gün ve sabah karnı aç olmasına rağmen yemek yerken ağlaması ve halsizliğinin artması üzerine özel bir hastaneye götürdüm oradaki doktor ise boğazı çok kızarmış deyip ceftinex 250 mg verdi ben streptokok olabilir mi acaba Strep A testi yapabilir misiniz dedim beta değil dedi Ama şuan halen ağrısı halen devam ediyor ağzına bir lokma koyduğu an bağırarak ağlıyor ve çıkarıyor. Bu durumda strep A testinde ısrar etmeli miyim. Bugün 3. Gün hafif ateş ve hafif burun akıntısı eklendi yemek yerken çıkarıp ağlama ve dil ve ağız içi damakta küçük top top kızarıklık var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2025 Saat 20:59 |
|
Değil Streptokok, sıradan bir "bakteri" bile yook!!
Tamamen viral enfeksiyon. Bugünden geriye, yazdığım cevapları okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|