|
Oglum agrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 13 Dakika önce Saat 13:06 |
Hocam oglum 13 yasında ve 15 20 gündür göbeğini sol yanında az asagısında agrı oluyordu açıkcası dedim ergenlik vs önemsemediklerini. Tuvaletine de rahat cıkıyordu. Dün agrım fazla anne yatarken kalkarken hapşırırken acıyor dedi sonra aksam acile gittiler karın garafisi çekmişler ve yogun kaka ve gaz demişler. Başka tahlil yapmamışlar poliikinliğe gidin demişler bende bugün götürdüm kan idrar tahlili aldılar ultrason cumartesi cekilecek. Sonuçları size atıyorum hocam fmf den şüphelendi ama sizin anlattıklarınızdan değil bence. Ama agrı neden olur bilemiyorum. Dün ve bugün daha kakasına cıkmadı ondan desem önceki günler neden ağrıyordu. Halası kolon kanserinden vefat etti hocam geçmişi de sordu doktor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ALP yüksekliği, D vitamini düşüklüğüne bağlıdır.
2 ampulDvit3 alın ve 1 ay ara ile kırıp, içirin. Aralık ayında sadece D vitamini baktırıp, bana yazın. Ameliyatlık ağrılar devamlı olup, şiddeti giderek artar. Geldi-gitti ağrılar asla ameliyatlık değillerdir. Gaz veya kabızlıktan olabilir.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim duphalac yazmış buscopan vereyim mi peki ne vereyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sert kaka yapıyorsa verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|