Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen yardım hocam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lütfen yardım hocam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Muallime Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muallime Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lütfen yardım hocam
    Gönderim Zamanı: 1 saat 54 Dakika önce Saat 22:50
Hocam 12 yaşında kardeşimu çok şükür sayenizde büyümüş ve imzamede iyilik mutluluk kazanan biri olarak 10 gün önce Rinoplasti ameliyatı oldum konka ve içte eğri dışta kemer vardı çok zor geçti operasyon 6 saat Ankilozanlıyım zor karar planı onları velhasıl yaş 39 hamilelik olabilir bir ton ilacım içiyorum ve içtim (Ceftinex, Zespira,Otrivine, Sulfarhin, Nasonex, Dex Forte)Dr ömür boyu konkalardan Nasonex ve Zespira kullanacaksınız dedi sorum şu çok önemli hocalardan dolayı bebek varsa sıkıntı olur mu ve ömür boyu Zespira ister misiniz  nolur canım hocam yol gösterin lütfen siz deyince emir gibi  içim çok rahatlıyor ayrıca 12 yaşında oğlumunda ağzı açık uyuyor alerji et olabilir dediler halbuki serum fizyolojik dışında siz dediğiniz için bu yaşa bir şey kullanmadım iyi ki varsınız hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.